Top 10 greşeli pariuri sportive​

GoldenTips a alcătuit un TOP de greşeli în pariuri sportive plecând de la experienţa personală a adminilor. Vă punem la dispoziţie toate cunoştinţele noastre pentru a vă proteja banca.

1. Pariază fără să cunoască sau să înţeleagă sportul/piaţa

Prima şi una dintre cele mai întâlnite greșeli în pariurile sportive, mai ales printre cei începători, este să parieze în necunoştinţă de cauză. Ori nu cunosc sportul, ori nu înțeleg piața aleasă. Alte ori sunt păcăliţi de cote și pariază un eveniment fără să înțeleagă exact cum trebuie să se desfăşoare lucrurile.

Întotdeauna trebuie să știi exact pe ce pariezi banii munciţi!

Dacă și tu eşti începător, poţi verifica Dicționarul Pariorilor din care poţi să înveţi principalele piețe pe care poți paria în România sau poţi urmări videoclipurile educationale GOLDENTIPS.

2. Nu au sau nu respectă un plan de management al băncii

TOP Greseli pariuri sportive

Cei care ne urmăriți știți că punem accent pe acest lucru, pentru că din păcate foarte mulți oameni pariază fără nicio formă de plan de gestionare a băncii. Pur și simplu joacă în gol, plasează mize haotice, și chiar dacă majoritatea selecțiilor sunt câştigătoare, nu reuşesc să facă profit şi-şi cresc șansele de a-și epuiza bankroll-ul.

Pariurile trebuie tratate precum o afacere. A-ţi deschide o afacere fără un plan, fără capitalul și cunoștințele necesare? A-ţi face o investiție fără o analiză amănunţită și fără să luați în calcul risk management? Trebuie să aplicaţi aceleași principii şi la pariuri. Sunt conștient că majoritatea oamenilor pariază pentru divertisment și relaxare și nu vor să-și bată capul cu bankroll management, însă este păcat că un lucru atât de simplu face diferenţa între un parior profitabil și unu care îşi falimentează constant banca.

Încercaţi să trataţi pariurile CA ŞI SINGURA VOASTRĂ SURSA DE VENIT. În acest fel veți realiza cât de valoroasă este de fapt banca de care poate v-ați bătut joc până acum.

Nu uitați să vă abonați la canal și să activaţi clopoţelul pentru a fi la curent cu următoarele clipuri! Statisticile spun că 72% din vizualizări nu vin din partea abonaţilor, așa că faceți bine și dați subscribe pentru a nu rata următoarele clipuri.

3. Joacă la recuperare

Încă un comportament de evitat este jucatul la recuperare. Din păcate, mulți dintre noi suntem vinovați că am făcut acest lucru la un moment dat de când pariază. Mai ales eu, tot ce vă relatez aici sunt experiențe personale. Este o vorbă ca până nu simți pe pielea ta nu te convingi, degeaba îți zice cineva să joci corect, până nu falimentezi tu contul de câteva ori nu începi să-ți faci un plan de management al băncii.

Pentru cei începători, din păcate știu că nu o să mă credeți pe cuvânt, dar sper să vă aduceți aminte de aceste vorbe și să eliminați obiceiurile proaste cât mai repede.

E foarte ușor pierzi un pariu și apoi să vrei să faci altul rapid pentru a recupera. Cu toate acestea, ori de câte ori pariați pe baza unei pierderi anterioare, cu atât mai mult când ridicaţi și miză, este posibil să luați o decizie mai puțin informată, ceea ce vă crește probabilitatea de a pierde din nou.

Dacă sunteţi afecat de pierderi, luați o pauză până vă calmaţi ,nu vă grăbiți și faceți un alt pariu doar pentru că ați pierdut mai devreme. În schimb, îți faci timp să cercetezi alte pariuri, încerci să găseşti valoare, eşti conştient că sunt multe variabile în joc și lucrurile nu pot să meargă mereu în favoarea ta.

TOP Greseli pariuri sportive

4. Aşteptări nerealiste

Este mai ușor să pierzi decât să câştigi la pariuri. Mulţi nu realizează cât de greu este să ieși pe 0 sau să faci profit din pariuri, mulţi intra în această industrie cu convingerea, că li se cuvine câştigul, și că se vor îmbogăţii peste noapte, însă din păcate, pentru 90% se întâmplă fix opusul.

Unul dintre cele mai importante lucruri de care ai nevoie pentru a genera profit este autocontrolul. Odată ce te-ai asigurat că excelezi în acest domeniu, trebuie să îţi găseşti o comunitate sau un grup în care să discuţi meciurile și strategiile care ți se potrivesc.

Fiecare parior e diferit, deoarece fiecare are alt timp la dispoziție, altă personalitate, alta rezistenta la stres, este în alt punct al vieţii sale, deci un lucru foarte important prin care trebuie să treci este PROCESUL DE AUTOCUNOAȘTERE. Trebuie să stabilești ce fel de parior ești și care e cea mai bună strategie pentru tine. Dar asta nu o poți face într-o zi sau într-o săptămână, o vei dezvolta și cultiva în timp alături de comunitate.

TOP Greseli pariuri sportive

5. Îşi lasă emoţiile să preia controlul

Cu toţii am fost în situaţia în care emoţiile au preluat controlul şi raţiunea a dispărut. Fie ai câştigat multe meciuri la rând şi crezi că seria bună va dura la nesfârşit, fie ai pierdut mai multe pariuri decât te aşteptai şi începi să te afunzi în jocul la recuperare, emoţiile, fie ele pozitive sau negative, trebuie ţinute sub control.

De obicei este greu să pariezi împotriva echipei tale preferate, care joacă acasă dar este outsider, oaspeţii pornind confruntarea ca şi favoriţi clari, însă, în unele cazuri acesta este pariul pe care trebuie să-l plasezi.

Dacă pariaţi pe o echipă doar pentru că o iubiţi, sau pariaţi împotriva altei echipe doar pentru că nu vă place, din start faceţi ceva greşit. Analizaţi mai atent şi plasaţi un pariu relevant care să vă crească sanele de câştig.

6. Nu pariază la cele mai bune cote

Unul dintre marile avantaje ale pariurilor online, spre deosebire de pariurile de la agenţiile stradale, este că pe internet, alegerea şi parierea cotelor mai mari este mult mai uşor de realizat. Cu toate acestea, mulţi pariori nu înţeleg acest avantaj, sau pur şi simplu aleg să îl neglijeze.

Dacă folosiţi o singură casa de pariuri, este posibilitatea să vă diminuaţi din profit pe termen lung. Exista diferenţe semnificative între casele de pariuri când vine vorba de ajustarea cotelor şi a pieţelor disponibile. Pe măsură ce sunt efectuate cât mai multe pariuri, pe baza calculelor algoritmilor interni, casele îşi vor ajusta cotele şi liniile cu scopul de a se proteja.

Este foarte uşor să pariezi cota mai mare. Nu faci altceva decât să îţi deschizi conturi la mai multe case de pariuri, după care îţi alegi un pariu şi îl plasezi la agenţia care îţi oferă cea mai bună cotă. Asigură-te totuşi că te uiţi la aceeaşi piaţă, deoarece fiecare agenţie poate să aibă alte terminologii când îţi prezintă variantele pe care poţi să pariezi.

Folosind această simplă strategie, profitul tău va creşte pe termen lung.

7. Nu îşi ţin statistică şi evidentă pariurilor

Foarte mulţi oameni consideră că este o pierdere de timp să-şi ţină statistica, însă fără să ştiţi cum a evoluat bankroll-ul dvs în ultimele luni, va fi greu să vă daţi seama cât trebuie să pariaţi, dacă este nevoie de schimbări sau cât aţi investit şi cât aţi retras într-o anumită perioadă de timp.

În timp, aceste evidente vă vor ajuta să analizaţi performanta şi să vedeţi care strategii şi pieţe sunt profitabile şi care trebuie înlăturate.

Puteţi să vă ţineţi statistica în Excel, Google Sheets, sau chiar pe hârtie, dar asiguraţi-vă că o actualizaţi constant şi corect. În acest fel, veţi avea mereu la indemna date relevante care vă vor ajuta să luaţi decizii mai bune.

8. Pariază pe site-uri dubioase şi nesigure

Din păcate am primit de foarte multe ori mesaje în care am fost rugaţi să ajutăm respectivele persoanel să-şi retragă câştigurile de la agenţii obscure, care vor face orice le stă în putinţă să-ţi blocheze banii pe site-ul lor.

Fie prin bonusuri nesolicitate, fie prin Termeni şi Condiţii de retragere imposibil de realizat, aceste site-uri îţi vor da multe bătăi de cap, aşa că îţi recomandăm să pariezi doar la agenţiile de încredere licenţiate în regiunea ta. Poţi verifica Lista Neagră a agenţiilor căutând pe Lista Neagră ONJN.

9. Pariază pe datorie sau cu bani împrumutaţi

O regulă nescrisă este că dacă nu ai bani de pariuri, atunci nu ar trebui să te joci la pariuri. Din păcate sunt foarte mulţi oameni care fac împrumuturi pentru a paria, ceea ce este o mişcare extrem de proastă, deoarece pe lângă faptul că nu exista meciuri sigure, suferă atât riscul pierderii banilor cât şi dobânda împrumutului.

Înainte să vă apucaţi de pariuri, asiguraţi-vă că aveţi fondurile necesare pentru cheltuielie de zi cu zi. Dacă nu vă permiteţi să plătiţi chirie, mâncare, curent electric şi alte lucruri de acest fel, vă recomandăm să vă abţineţi din pariuri până când reuşiţi să duceţi lucrurile pe linie de plutire.

10. Pariază în stare de ebrietate

Nu-i nimic în neregulă să bei 1-2 beri, 1 pahar de whisky sau orice te face pe tine să te simţi bine, dar ar fi de preferat să faci acest lucru abia după ce ţi-ai plasat pariurile. Este foarte uşor să întreci măsura şi fără să-ţi dai seama vei începe să pariezi şi să mizezi haotic. Cum nici la volan nu vă urcaţi când mintea nu este limpede, nici pariuri nu ar trebui să faceţi fiind în această stare de spirit.

NOI ÎNŢELEGEM!

Dacă încă nu ai găsit locul potrivit în care să discuţi despre pariuri și evenimente sportive, te poți alătura celor 31.000 pariori de pe chatul nostru Telegram. Aici ne desfășurăm activitatea și ne bucurăm împreună în fiecare zi. Aveți linkul chatului mai jos în descriere.

Cam asta a fost  Top 10 Greșeli făcute de majoritatea pariorilor.

Nu uitaţi să urmăriţi story-urile de pe Instagram unde gooDy intră zilnic şi vă oferă sfaturi bune, aveţi toate linkurile comunității noastre în descrierea acestui videoclip!

Vă pup, stay golden my friends!

Comunitatea Golden Tips este platforma unde pasionaţii de sport şi pariuri sportive urmăresc meciurile împreună, se ghidează după principii responsabile de bankroll management şi nu deţin nicio legătură sau afiliere cu casele de pariuri. Hai să vedem meciurile şi sporturile noastre preferate împreună. Stay Golden!

Vă aşteptăm alături de noi în cea mai mare comunitate de pariuri sportive, „Golden Tips”, pentru a ne bucura împreună de frumuseţea fotbalului de performanţă cu fenomenul GOLDEN!

Te aşteptăm şi în grupul Telegram Free să facem cunoştinţă!

Stay Golden! We reward fidelity!

pariuri sportive live