Top 4 greseli pariuri sportive

Golden Tips a alcatuit un TOP de  greseli in pariuri sportive plecand de la experienta personala a adminilor. Va punem la dispozitie toate cunostintele noatre pentru a va proteja banca.

PARIAZĂ FĂRĂ SA CUNOASCĂ SAU SA INTELEAGA SPORTUL / PIAȚA

Prima si una dintre cele mai întâlnite greșeli in pariurile sportive, mai ales printre cei începători, este sa parieze in necunostinta de cauza. Ori nu cunosc sportul, ori nu înțeleg piața aleasă. Alte ori sunt pacaliti de cote și pariază un eveniment fără sa înțeleagă exact cum trebuie sa se desfasoare lucrurile.
Întotdeauna trebuie sa știi exact pe ce pariezi banii munciti!
Dacă și tu esti incepator, poti verifica Dicționarul Pariorilor din care poti sa inveti principalele piețe pe care poți paria în România sau poti urmari videoclipurile educationale GOLDENTIPS.

NU AU SAU NU RESPECTA UN PLAN DE MANAGEMENT AL BANCII

TOP Greseli pariuri sportive

 Cei care ne urmăriți știți ca punem accent pe acest lucru, pentru ca din păcate foarte mulți oameni pariază fără nicio formă de plan de gestionare a bancii. Pur și simplu joacă in gol, plaseaza mize haotice, și chiar dacă majoritatea selecțiilor sunt castigatoare, nu reusesc sa faca profit si-si cresc șansele de a-și epuiza bankroll-ul.

  Pariurile trebuie tratate precum o afacere. A-ti deschide o afacere fără un plan, fără capitalul și cunoștințele necesare? A-ti face o investiție fără o analiza amanuntita și fără sa luați in calcul risk management? Trebuie sa aplicati aceleași principii si la pariuri. Sunt conștient ca majoritatea oamenilor pariază pentru divertisment și relaxare și nu vor să-și bată capul cu bankroll management, însă este păcat ca un lucru atât de simplu face diferenta intre un parior profitabil și unu care isi falimenteaza constant banca.

  Incercati sa tratati pariurile CA SI SINGURA VOASTRA SURSA DE VENIT. În acest fel veți realiza cat de valoroasa este de fapt banca de care poate v-ați bătut joc pana acum.

  Nu uitați sa va abonați la canal și sa activati clopotelul pentru a fi la curent cu următoarele clipuri! Statisticile spun ca 72% din vizualizari nu vin din partea abonatilor, așa ca faceți bine și dați subscribe pentru a nu rata următoarele clipuri.

JOACA LA RECUPERARE

Încă un comportament de evitat este jucatul la recuperare. Din păcate, mulți dintre noi suntem vinovați că am făcut acest lucru la un moment dat de când pariază. Mai ales eu, tot ce va relatez aici sunt experiențe personale. Este o vorba ca pana nu simți pe pielea ta nu te convingi, degeaba îți zice cineva sa joci corect, pana nu falimentezi tu contul de cateva ori nu începi să-ți faci un plan de management al băncii.
Pentru cei începători, din păcate știu ca nu o sa mă credeți pe cuvânt, dar sper sa va aduceți aminte de aceste vorbe și să eliminați obiceiurile proaste cat mai repede.
E foarte ușor pierzi un pariu și apoi să vrei sa faci altul rapid pentru a recupera. Cu toate acestea, ori de câte ori pariați pe baza unei pierderi anterioare, cu atat mai mult cand ridicati și miză, este posibil să luați o decizie mai puțin informată, ceea ce vă crește probabilitatea de a pierde din nou.

Daca sunteti afecat de pierderi, luați o pauza pana va calmati ,nu vă grăbiți și faceți un alt pariu doar pentru că ați pierdut mai devreme. În schimb, îți faci timp să cercetezi alte pariuri, încerci sa gasesti valoare, esti constient ca sunt multe variabile in joc și lucrurile nu pot sa meargă mereu in favoarea ta.

TOP Greseli pariuri sportive

AȘTEPTĂRI NEREALISTE

Este mai ușor sa pierzi decat sa castigi la pariuri. Multi nu realizeaza cat de greu este sa ieși pe 0 sau sa faci profit din pariuri, multi intra in aceasta industrie cu convingerea, ca li se cuvine castigul, și ca se vor imbogatii peste noapte, insa din pacate, pentru 90% se intampla fix opusul.
Unul dintre cele mai importante lucruri de care ai nevoie pentru a genera profit este autocontrolul. Odată ce te-ai asigurat ca excelezi in acest domeniu, trebuie sa iti gasesti o comunitate sau un grup in care sa discuti meciurile și strategiile care ți se potrivesc.
Fiecare parior e diferit, deoarece fiecare are alt timp la dispoziție, alta personalitate, alta rezistenta la stres, este in alt punct al vietii sale, deci un lucru foarte important prin care trebuie sa treci este PROCESUL DE AUTOCUNOAȘTERE. Trebuie sa stabilești ce fel de parior ești și care e cea mai buna strategie pentru tine. Dar asta nu o poți face într-o zi sau intr-o saptamana, o vei dezvolta și cultiva in timp alături de comunitate.

 

TOP Greseli pariuri sportive

NOI INTELEGEM!

Dacă încă nu ai găsit locul potrivit in care sa discuti despre pariuri și evenimente sportive, te poți alătura celor 31.000 pariori de pe chatul nostru Telegram. Aici ne desfășurăm activitatea și ne bucuram impreuna in fiecare zi. Aveți linkul chatului mai jos in descriere.

Cam asta a fost Partea intai fraților, Top 4 Greșeli făcute de majoritatea pariorilor.
În partea a 2-a vom discuta încă 6 greșeli comune și astfel vom avea un Top 10 complet al lucrurilor pe care trebuie sa le eviți dacă vrei sa generezi profit din pariuri sportive

Nu uitati sa urmariti story-urile de pe Instagram unde gooDy intra zilnic si va oferă sfaturi bune, aveti toate linkurile comunității noastre in descrierea acestui videoclip!

Va pup, stay golden my friends

Comunitatea Golden Tips este platforma unde pasionaţii de sport şi pariuri sportive urmăresc meciurile împreună, se ghidează după principii responsabile de bankroll management şi nu deţin nicio legătură sau afiliere cu casele de pariuri. Hai să vedem meciurile şi sporturile noastre preferate împreună. Stay Golden!

Vă aşteptăm alături de noi în cea mai mare comunitate de pariuri sportive, „Golden Tips”, pentru a ne bucura împreună de frumuseţea fotbalului de performanţă cu fenomenul GOLDEN!

Te aşteptăm şi în grupul Telegram Free să facem cunoştinţă!

Stay Golden! We reward fidelity!

pariuri sportive live
Shopping Cart

Golden Tips' copyright protection!