Statistica Golden Tips - Luna FEBRUARIE 2023

Luna FEBRUARIE

Urmărirea rezultatelor este un factor cheie în pariurile sportive. De ce? Pentru că aşa ne putem măsura reuşitele în vederea adaptării jocului şi a unor eventuale noi strategii. Comunitatea Golden Tips promovează, aşa cum probabil ştiţi deja, un joc bazat pe disciplina mizelor, pentru că NU există meciuri sigure şi aceasta pasiune trebuie exercitată în cel mai sigur mod.

Statistica meciuri LIVE

rezultate pariuri

Asa arata rezultatele pariurilor aferente meciurilor urmarite in cadrul Comunitatii Golden Tips. Dupa cum stiti deja, comunitatea noastra isi contureaza activitatea in jurul statisticii si a urmaririi rezultatelor. Fara o abordare profesionista si o evidenta exacta nu putem evolua. Luna februarie a fost una indeosebi de productiva, din cele 28 de zile, doar 2 inregistrand o scadere a bancii si anume prima si ultima zi. 

Dupa cum v-am obisnuit, debutam zilnic cu 2000 unitati monetare, urmand ca la finalul lunii sa vedem care este cresterea inregistrata. 

Rezultate pariuri februarie - ANALIZA SI CIFRE

Procentul mediu de castig zilnic - 25.69%

Din fericire luna februarie le-a oferit muuulta iubire pasionatilor de sport si betting, avand 26 de zile cu balanta pozitiva, numarul unitatilor monetare castigate la o banca de 2000 fiind intre minimum de 57.5 unitati monetare si maximum de 1022.5 u. Aceste valori ne aduc un castig mediu de 513 u. adica undeva la 25% pe zi, in zilele productive. 

Procentul mediu de pierdere - 9%

In luna februarie s-au inregistat doua zile cu balanta negativa, cu o pierdere de 4,86% respectiv 13.13%. Ce inseamna procentul mediu de pierdere si cum vedem daca a fost mare? Procentul mediu de pierdere ne arata cu cat scade banca in zilele mai putin favorabile. O medie de 9% inseamna o pierdere medie de 180 unitati monetare, dintr-o banca de 2000. Cu alte cuvinte, in luna februarie, zilele proaste ne-au scazut banca cu doar 180 unitati monetare. Consideram ca acest procent este unul foarte bun pentru comunitatea noastra si membrii acesteia.

rezultate pariuri

Evolutia bancii

rezultate pariuri

In graficul de mai sus puteti vedea evolutia bancii in cadrul Comunitatii Golden Tips. In a doua zi a lunii februarie inregistram o banca de 1902.5 u. dupa o zi in care am pierdut 4.85% din banca, urmand ca apoi sa crestem INCET si constant pana la ultima zi din luna unde banca noastra detine 15000 u., adica a inregistrat o crestere de 650%.  

NU UITATI! 

  • Cresterea se realizeaza INCET si CONSTANT!
  • Banca trebuie respectata jucand o miza egala pe fiecare meci si nu mai mult de 2.5% din aceasta (vezi GRATUIT – Calculatorul mizei optime)!
  • NU EXISTA meciuri sigure! Doar ANALIZA, EXPERIENTA si DISCIPLINA!

 

Rezultate pariuri predictii - statistica meciuri

rezultate pariuri

In tabelul de mai sus sunt prezentate predictiile oferite in cadrul Comunitatii Golden Tips. Acestea sunt postate zilnic, in functie de oferta si contin 10 meciuri. Strategia Golden Tips de evitare a “surprizelor” presupune crearea unor selectii din acesta meciuri, in eventualitatea in care unul se pierde, sa ne putem bucura de celelalte.  

NU UITA!

  1. Creaza selectii de 2 pana la 6 meciuri din predictiile Golden
  2. Ofera fiecarui meci acelasi coeficient de importanta, oricare putand fi “surpriza” zilei
  3. Respecta bankroll managementul pe care l-ai stabilit conform strategiei golden
  4. Pastreaza VIBE ul pozitiv pana la ultimul fluier

Vezi canalul Golden Tips YouTube !

rezultate pariuri sportive

Comunitatea Golden Tips este platforma unde pasionaţii de sport şi pariuri sportive urmăresc meciurile împreună, se ghidează după principii responsabile de bankroll management şi nu deţin nicio legătură sau afiliere cu casele de pariuri. Hai să vedem meciurile şi sporturile noastre preferate împreună. Stay Golden!

Vă aşteptăm alături de noi în cea mai mare comunitate de pariuri sportive, „Golden Tips”,
pentru a ne bucura împreună de frumuseţea fotbalului de performanţă cu fenomenul GOLDEN!

Te aşteptăm şi în grupul Telegram Free să facem cunoştinţă!

Stay Golden! We reward fidelity!