Rezultate pariuri sportive online - Statistica Golden Tips ​

Comunitatea Golden Tips este platforma unde pasionaţii de sport şi pariuri sportive urmăresc meciurile împreună, se ghidează după principii responsabile de bankroll management şi nu deţin nicio legătură sau afiliere cu casele de pariuri. Hai să vedem meciurile şi sporturile noastre preferate împreună. Stay Golden!

Rezultatele obținute în 2023

Așa cum știți sau veți afla odată ce vă alăturați comunității Golden Tips, un aspect important al jocului de pariuri îl constituie analiza propriilor meciuri jucate. De ce?

1. Să vezi unde ai intrat in tilt si ai vrut să joci la recuperare?

2. Să vezi care era momentul în care trebuia sa te oprești?

3. Să urmărești pur și simplu meciurile jucate pentru a identifica tendințele echipelor. 

ASTA FACEM NOI IN GOLDEN! Notăm fiecare meci jucat sau urmărit în secțiunea STATISTICA  pentru a ne putea analiza ulterior felul de a juca și evident pentru a-l îmbunătăți.

Zile PROFIT
vs
Zile PIERDERE

După cum puteți vedea în diagrama anterioară din 142 de zile de la începutul anului și până acum, 107 au fost zile cu balanță pozitivă.

Ce înseamnă asta?

La finalul zilei banca a fost mai mare decât la început! 

Cât înseamnă asta procentual?

Peste 75% din zile sunt PRODUCTIVE în comunitatea Golden Tips. 

Câte meciuri trebuie să joci să ai o statistică similară?

Meciurile Golden Tips se oferă 24/7, așadar nu pot fi jucate in proporție de 100%

Ce e de făcut?

1. Alătură-te comunității pentru VIBE, nu meciuri!

2. Găsește-ți adminul preferat, urmărește-l și spune-i să te ajute (o va face cu plăcere)

3. Pariază doar cât îți permiți și folosește GRATUIT – calculatorul mizei optime – Un bankroll management bun, face diferența între a depune sau nu!

Evoluția băncii în comunitatea Golden Tips

rezultate live

În graficul anterior puteți vedea, orientativ, evoluția băncii. După cum știți deja, debutăm calculul cu 2000 u.m. ( NU, NU trebuie să începeți cu această sumă, nici cu una asemanătoare, ci cu BANII pe care vi-i permiteți pentru un hobby). Noi am ales acest nivel pentru a calcula mai ușor și a putea evidenția IMPORTANȚA unui management al băncii. 

Creșterea este una evidentă, banca ajungând la finele lunii februarie mai mare cu 154%. Aceasta ascensiune este constanta, difentența intre cea de-a doua lună a anului si urmatoarea fiind de 257 de procente.  ÎNSĂ așa cum spun mereu GOLDENII, sa ne distrăm și să nu ne hazardăm. Creșterea dintre martie si aprilie este de doar 15%. Pariurile nu sunt ceva sigur, sunt probabilități de care trebuie să ne bucurăm în cel mai safe mod posibil.

Rezultatele Golden sunt întradevăr viabile si productive, in anul 2023 cresterea toatala fiind de 2000%!!!!

CÂT ÎNSEAMNĂ ASTA?

15% pe ZI !!!

Nu așteptați creșteri rapide și spectaculoase căci NU EXISTĂ! 

MECIURI WIN
VS
MECIURI LOST

rezultate live

Imaginea anterioară arată toate meciurile live propuse in cadrul comunității premium. După cum puteți vedea, peste 60% din meciuri sunt căstigătoare. Dacă membrii țin cont și de regula cotei > 1,60, matematic suntem PROFIT, însă Comunitatea Golden Tips este mult mai mult decât atât! 

Comunitatea Golden Tips este platforma unde pasionaţii de sport şi pariuri sportive urmăresc meciurile împreună, se ghidează după principii responsabile de bankroll management şi nu deţin nicio legătură sau afiliere cu casele de pariuri. Hai să vedem meciurile şi sporturile noastre preferate împreună. Stay Golden!

Vă aşteptăm alături de noi în cea mai mare comunitate de pariuri sportive, „Golden Tips”,
pentru a ne bucura împreună de frumuseţea fotbalului de performanţă cu fenomenul GOLDEN!

Te aşteptăm şi în grupul Telegram Free să facem cunoştinţă!

Stay Golden! We reward fidelity!

rezultate live