UEFA Under 21

Odata cu inceperea UEFA U21, Golden Tips va ofera Ponturi pariuri – UEFA Under 21, realizate in urma analizei efectuate in variabilele competitiei.

Campionatul European UEFA Under 21 din 2021 (cunoscut și sub numele de UEFA Under 21 Euro 2021) va fi a 23-a ediție a Campionatului European UEFA Under 21 (ediția a 26-a, dacă este inclusă și cea Under-23).Este capionatul international de fotbal pentru tineret organizat de UEFA pentru echipele naționale sub 21 de ani masculine din Europa.

Inițial, 12 echipe urmau să joace turneul, cu toate acestea, la 6 februarie 2019, Comitetul Executiv al UEFA a mărit acest număr la 16. Sunt eligibili să participe doar jucătorii născuți la 1 ianuarie 1998 sau după aceea.

Turneul va fi co-găzduit de Ungaria și Slovenia. Inițial era programat să aibă loc între 9 și 26 iunie 2021. Cu toate acestea, turneul a fost reprogramat în urma amânării UEFA Euro 2020 în iunie / iulie 2021 din cauza pandemiei COVID-19. Noile date urmau să fie stabilite inițial la 27 mai 2020, dar apoi amânate la 17 iunie 2020, unde reuniunea Comitetului executiv al UEFA a discutat calendarul și formatul turneului.

La 17 iunie 2020, UEFA a anunțat că turneul se va disputa în două etape; etapa grupelor, care va avea loc în perioada 24-31 martie 2021, și etapa eliminatorie, care va avea loc în perioada 31 mai – 6 iunie 2021. Spania este campioana în apărare.

Ponturi pariuri – UEFA Under 21

ponturi pariuri uefa u21

Link-ul biletului doar aici! Click!

Cu Golden Tips nu vei mai vedea niciodată un meci singur!✌🏻🍀🍀🍀

Pentru detalii despre comunitatea Golden Tips – ponturi pariuri, click aici!

Pentru cele mai bune ponturi de pariere oferite gratuit nu ezitati să accesați grupul nostru de TELEGRAM -> https://t.me/goldentipsofficial

💥Nu uitați de follow pe insta și Facebook

✅ Pe Instagram https://www.instagram.com/goldentips_official/

✅Pe Facebook https://www.facebook.com/goldentipshome/

     ✅Facebook Group – bilete NON-STOP

Golden Tips iubeşte sportul, însă mai ales sportul rege. Aşadar, te aşteptăm alături de noi în Grupul free de telegram şi nu numai, pentru a urmări spectacolul fotbalului împreună.

program superbet

Comunitatea Golden Tips este platforma unde pasionaţii de sport şi pariuri sportive urmăresc meciurile împreună, se ghidează după principii responsabile de bankroll management şi nu deţin nicio legătură sau afiliere cu casele de pariuri. Hai să vedem meciurile şi sporturile noastre preferate împreună. Stay Golden!