ponturi pariuri sportive UEFA Nations League

Ponturi pariuri sportive – UEFA Nations League

UEFA Nations League este o competiție internațională de fotbal bienală, în care concureaza echipele naționale masculine de seniori ale asociațiilor membre ale UEFA, organul de conducere european al sportului.

Primul turneu a început în septembrie 2018, după Cupa Mondială FIFA 2018. Cei patru câștigători ai grupei din Liga A s-au calificat în finala disputată în Portugalia în iunie 2019. Patru națiuni, câte una din fiecare ligă, se vor califica și pentru finala UEFA Euro 2020. Competiția înlocuiește în mare măsură meciurile amicale internaționale disputate anterior în calendarul internațional al meciurilor FIFA.

Apariția UEFA Nations League

În octombrie 2013, președintele Asociației Norvegiene de Fotbal, Yngve Hallén, a confirmat că s-au purtat discuții pentru crearea unui al treilea turneu. Acesta este dedicat complet echipelor naționale membre UEFA , în plus față de Cupa Mondială FIFA și Campionatul European UEFA.

Conceptul Ligii Națiunilor UEFA ar face ca toate cele 55 de echipe naționale ale asociațiilor membre ale UEFA să fie împărțite într-o serie de grupuri bazate pe un clasament formulat folosind rezultatele lor recente, unde ar fi promovate și retrogradate în alte grupuri în funcție de rezultatele lor din cadrul grup.

Turneul propus va avea loc la datele din Calendarul internațional de meciuri FIFA care au fost alocate anterior pentru amicale internaționale și nu ar afecta Cupa Mondială FIFA sau Campionatul European UEFA.

În martie 2014, secretarul general al UEFA, Gianni Infantino, a declarat că unul dintre avantajele propunerii ar fi de a ajuta asociațiile naționale mai puțin pline de farmec să organizeze jocuri. Secretarul general al Asociației Regale de Fotbal din Belgia, Steven Martens, a declarat că națiunile de rang inferior vor beneficia în continuare din punct de vedere financiar de competiție, deoarece contractul de televiziune cu UEFA va fi centralizat.

Liga Națiunilor UEFA a fost adoptată în unanimitate de cele 54 de asociații membre UEFA (Kosovo nu era membru în acest moment) la XXXVIII Congresul Ordinar UEFA de la Astana din 27 martie 2014.

Ponturi pariuri sportive – UEFA Nations League

ponturi pariuri uefa nations league

Link-ul biletului doar aici! Click!

Cu Golden Tips nu vei mai vedea niciodată un meci singur!✌🏻🍀🍀🍀

Pentru detalii despre comunitatea Golden Tips – ponturi pariuri, click aici!

Pentru cele mai bune ponturi de pariere oferite gratuit nu ezitati să accesați grupul nostru de TELEGRAM -> https://t.me/goldentipsofficial

💥Nu uitați de follow pe insta și Facebook

✅ Pe Instagram https://www.instagram.com/goldentips_official/

✅Pe Facebook https://www.facebook.com/goldentipshome/

     ✅Facebook Group – bilete NON-STOP

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.