Ponturi pariuri sportive – Mixul de noapte – 24.08.2020

Golden Tips va oferă ponturi pariuri și sub forma Mixului de Noapte 24.08.2020. Acest bilet este unul complex si diversificat, fiind alcătuit din pronosticuri pentru un numar mai mare de sporturi. Ponturile de astazi sunt din atat din fotbal, cat si din baseball, hockey, tenis si baschet. Doua meciuri pentru fiecare sport! Rata de succes a ponturilor oferite de către comunitatea Golden Tips este de peste 75%.

Ponturi pariuri sportive – Mixul de noapte 24.08.2020 – analiză în condiții de incertitudine

Mixul de noapte 24.08.2020 este alcătuit din 10 predictii pentru pariurile sportive, ponturi formulate cu ajutorul analizelor decizionale în condiții de incertitudine, această situație fiind normală pentru perioada aceasta, cota finala fiind 22.

ponturi pariuri

Link-ul betano pentru el!!! Click aici!!!

Comunitatea GoldenTips este alcătuită din iubitorii de pariuri și ponturi sau, oamenii cărora le place această lume a sportului. Te așteptăm și pe tine în comunitatea noastră de pe platforma telegram unde zilnic primești GRATIS: biletul zilei(alcătuit din ponturi calculate atent pe baza analizei și a experienței fondatorilor), meciuri LIVE ad-hoc și mulți, mulți parteneri în vizionarea meciurilor!

Cu Golden Tips nu vei mai vedea niciodată un meci singur!✌🏻🍀🍀🍀

Pentru detalii despre comunitatea Golden Tips – ponturi pariuri, click aici!

Pentru cele mai bune ponturi de pariere oferite gratuit nu ezitati să accesați grupul nostru de TELEGRAM -> https://t.me/goldentipsofficial

💥Nu uitați de follow pe insta și Facebook

✅ Pe Instagram https://www.instagram.com/goldentips_official/

✅Pe Facebook https://www.facebook.com/goldentipshome/

     ✅Facebook Group – bilete NON-STOP

VEZI BILETUL NOPTII PENTRU IERI!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.