Statistica meciuri 1-6 august 2022

Nu exista pariuri sigure! Statistica meciuri 01.08 -06.08

TRANSPARENTA este cuvantul care ne defineste si prin care dorim sa ne identificam. Pentru ca acesta comunitate si nu numai, pentru ca o comunitate sa poata fi unita cu adevarat este nevoie ca activitatea sa fie la dispozitia membrilor in permanenta.

Cum deja v-am obisnuit, statistica meciurilor este disponinila zilnic in site-ul nostru oficial, meci cu meci si cota cu cota de la debutul Golden Tips si pana astazi.
 Statistica meciurilor si tinerea unei astfel de evidente are la baza mai multe necesitati printre care si evaluarea in vederea imbunatatirii,

 Veti vedea in site ca acolo am postat tot, si zilele proaste in care am fost nevoiti sa ne oprim pentru a nu dauna bancii (NU EXISTA MECIURI SIGURE!) si zilele care ne-au consacrat cu win rate de peste 80%.
Asa cum spunem mereu, nu exista pariuri sigure, ponturi sigure sau alte povesti de genul acesta. NU EXISTA! Noi avem o mentalitate si o misiune diferite de cele existente. Noua ne place SA URMARIM MECIURI si SA PARIEM si vrem sa o facem alaturi de alti pasionati. AVEM experienta, urmarim constat toate competiile si alcatuim constant STRATEGII DE CONTROL A BUGETULUI pentru a minimiza riscurile.

Inceputul de luna

Pentru astazi, am pregatit retrospectiva inceputului de luna, respectiv saptamana aceasta pentru a va putea arata exact cum arata activitatea GOLDEN si ce principii sunt promovate in cadrul acestei comunitati.

In tabelul anterior, v-am creat un rezumat al numarului de meciuri jucate, procentul de win rate, cresterea in banca si cota medie la nivelul zilei.

Graficul evoluției profitului arată evoluția băncii după aceste 6 zile. După cum știți deja, noi promovam jocul cu miza fixa, procentual calculata din banca – aveți la dispoziție FREE pe site-ul GOLDEN – Calculatorul mizei optime. Acest stil de joc ne ferește zilele proaste in care s ar putea pierde banca.

Noua ne place ceea ce facem si ne straduim sa ne perfectionam zilnic. Daca vrei sa te bucuri de meciuri alaturi de altii ca tine, te asteptam. We are GOLDEN!

Comunitatea Golden Tips este platforma unde pasionaţii de sport şi pariuri sportive urmăresc meciurile împreună, se ghidează după principii responsabile de bankroll management şi nu deţin nicio legătură sau afiliere cu casele de pariuri. Hai să vedem meciurile şi sporturile noastre preferate împreună. Stay Golden!

Vă aşteptăm alături de noi în cea mai mare comunitate de pariuri sportive, „Golden Tips”,
pentru a ne bucura împreună de frumuseţea fotbalului de performanţă cu fenomenul GOLDEN!

Te aşteptăm şi în grupul Telegram Free să facem cunoştinţă!

Stay Golden! We reward fidelity!