Cum a devenit Neymar - Ney Ney?

Golden Tips iti ureaza "La multi ani!"

Dragi goldeni și nu numai, îl cunoașteți cu toții pe faimosul Neymar Jr., banuiesc. Cu siguranță! 

Ei atunci, astazi avem ocazia sa ii uram cu toții un sincer ” La mulți ani!”. Atât Din partea echipei Golden Tips, cat si din partea voastră, a tuturor iubitorilor de sport și fotbal. 

Neymar da Silva Santos Jr. este născut pe 5 februarie 1992 în Mogi das Cruzes, Brazilia. Pare ca aceasta tara naste doar legende, nu? Revenind la sărbătoritul nostru de astăzi, ca orice mare fotbalist, și pasiunea acestuia pentru fotbal s-a născut în copilăria acestuia.

Acesta a început sa joace fotbal de mic, îndrumat și ghidat de tatăl acestuia în Sao Vicente. Un caz fericit putem spune pentru acest copil, dat fiind ca și tatăl este fost fotbalist profesionist. Dragostea acestuia și pasiunea pentru fotbal fiind acceptata chiar cu bucurie din partea familiei.Tatal fotbalistului este în continuare alături de fiul sau, fiind în același timp tata, mentor, consilier și prieten, pe tot parcursul carierei.

neymar jr

Debutul

Dupa perioada acestuia in Sao Vicente, Neymar Jr., debuteaza la doar 17 ani la Santos FC, Brazilia.
În scurt timp acesta devine o senzație la nivel național.
Dupa ce a înscris golul calificării în Cupa Paulista 2009, tânărul jucător brazilian în ascensiune, face obiectul comparației cu înaintașii sai Robinho,sau o alta mare stea a Braziliei, legendarul Pele.
Pana la plecarea sa în Europa, la Barcelona, Neymar a jucat în exclusivitate pentru Santos FC., respingând oferte de la cluburi precum Inter Milano, AC Milan, Manchester United, Real Madrid, Chelsea sau Juventus.
Foarte dedicat și patriot vedeta noastră din aceasta zi nu credeți?

Rezultate

Pe parcursul perioadei la Santos FC, Neymar Jr. a jucat 134 de partide, a înscris 70 de goluri și a avut 35 de pase pentru gol.
Cât timp a jucat pentru echipa Braziliana, acesta a dat gol după gol și a ajutat echipa în Cupa Libertadores (cea mai prestigioasa competiție din America De Sud) în anul 2011.
Tot alături de Santos FC, 2011 – 2012,brazilianul a câștigat titlul de ” Jucătorul anului” pe America de Sud.
Se pare ca Neymar s-a născut sa fie un super fotbalist, un superstar putem spune.
Și titlurile pentru faimosul jucător continua, talentul lui ducându-l pe culmile succesului.

Neymar si drumul catre Barcelona

În 2013 Neymar semnează cu FC Barcelona, dupa un transfer cu Santos de 57 milioane de euro – devenit astfel cel mai scump transfer de jucător din istoria fotbalului. 

Alături de Barcelona acesta a explodat, câștigând pentru echipa spaniola trei titluri:

  • Titlu pentru ” La Liga” 
  • Titlul pentru “Copa del Rey” 
  • Titlul (UEFA) Champions League

Din 2013 pana în 2017,Neymar a adăugat palmaresului sau un total de 105 goluri în 186 de meciuri alături de clubul Barcelonei, reușind prin asta sa iasă din umbra colegului sau Lionel Messi. Un alt mare jucător din istoria fotbalului. 

Paris Saint-Germain (PSG)

neymar jr

Paris Saint Germain

În august 2017, fotbalistul părăsește echipa spaniola pentru a se alătură clubului parizian ca noua vedeta a PSG.
Revenind în zona celor mai scumpe transferuri, brazilianul este cel mai scump transfer realizat vreodată de clubul din Franța.
Aceasta tranziție prin Europa, îl transforma pe Neymar în cel mai bine plătit jucător de fotbal din lume.
Alături de PSG sărbătoritul nostru a înscris 28 de goluri.

Tot ca un record personal, fotbalistul este și singurul jucător din Brazilia care a apărut pe coperta The Times. “Cel mai promovabil sportiv din lume” un alt titlu pe care jucătorul l-a primit pe parcursul carierei, depășind astfel alți mari fotbaliști precum Messi sau Ronaldo.

Un fotbalist extraordinar, încrezător în forțele proprii pe terenul de fotbal, cu un excelent control asupra corpului sau, reflexe foarte rapide și o viteza exploziva.
Acesta este Neymar!!!

 

Neymar Jr. iti multumim pentru spectacolul fotbalului

Comunitatea Golden Tips iti ureaza un sincer “La multi ani!”. Speram sa te vedem in continuare ca zeu al balonului si sa ne bucuram de fotbal alaturi de tine! 

 Feliz aniversário!

Am trecut in revista ce il face pe Neymar Jr. un fenomen al fotbalului. Noi suntem o comunitate cu o mentalitate diferita si te asteptam si pe tine sa faci parte din fenomenul GOLDEN

Te asteptam si in grupul Telegram Free sa facem cunostinta!

Stay Golden! We reward fidelity!

Comunitatea Golden Tips este platforma unde pasionaţii de sport şi pariuri sportive urmăresc meciurile împreună, se ghidează după principii responsabile de bankroll management şi nu deţin nicio legătură sau afiliere cu casele de pariuri. Hai să vedem meciurile şi sporturile noastre preferate împreună. Stay Golden!

Vă aşteptăm alături de noi în cea mai mare comunitate de pariuri sportive, „Golden Tips”,
pentru a ne bucura împreună de frumuseţea fotbalului de performanţă cu fenomenul GOLDEN!

Te aşteptăm şi în grupul Telegram Free să facem cunoştinţă!

Stay Golden! We reward fidelity!