Neymar accidentat

Neymar, atacantul brazilian la Paris Saint-Germain, va fi în afara pană la sfârșitul lunii noiembrie din cauza unei accidentări la coapsa care l-a obligat să fie înlocuit în ultimul joc al echipei sale în Liga Campionilor.

El va rata cele două meciuri cu Brazilia. Antrenorul său, Thomas Tuchel, a declarat vineri că  că Neymar ar putea fi disponibil după perioada meciurilor internaționale programate în noiembrie.

Neymar accidentat! O luna pe banca!

Sursa: Marca.com

Neymar  accidentat la coapsă este înlocuit in minutul 26

Atacantul brazilian a suferit o problemă de coapsa în prima jumătate a meciului pe care PSG l-a jucat la Istanbul împotriva lui Basaksehir miercurea trecuta, care s-a încheiat cu 0-2 în favoarea echipei franceze. Neymar, autorul a trei goluri împotriva Peru pe 13 , a fost convocat de antrenorul brazilian pentru meciurile din 14 și 17 noiembrie împotriva Venezuela și Uruguay, din faza de calificare la Cupa Mondială 2022.

Neymar accidentat – o luna pe banca ratand 3 meciuri pentru PSG

Cu PSG va rata două meciuri de ligă și unul decisiv în Liga Campionilor împotriva Leipzig.

Detalii – Bonusuri si Pariere Crypto! Click here!

Comunitatea GoldenTips este alcătuită din iubitorii de pariuri și ponturi sau, oamenii cărora le place această lume a sportului. Te așteptăm și pe tine în comunitatea noastră de pe platforma telegram unde zilnic primești GRATIS: biletul zilei(alcătuit din ponturi calculate atent pe baza analizei și a experienței fondatorilor), meciuri LIVE ad-hoc și mulți, mulți parteneri în vizionarea meciurilor!

Cu Golden Tips nu vei mai vedea niciodată un meci singur!✌🏻🍀🍀🍀

Pentru detalii despre comunitatea Golden Tips – ponturi pariuri, click aici!

Pentru cele mai bune ponturi de pariere oferite gratuit nu ezitati să accesați grupul nostru de TELEGRAM -> https://t.me/goldentipsofficial

💥Nu uitați de follow pe insta și Facebook

✅ Pe Instagram https://www.instagram.com/goldentips_official/

✅Pe Facebook

     ✅Facebook Group – bilete NON-STOP

rezultate superbet

Comunitatea Golden Tips este platforma unde pasionaţii de sport şi pariuri sportive urmăresc meciurile împreună, se ghidează după principii responsabile de bankroll management şi nu deţin nicio legătură sau afiliere cu casele de pariuri. Hai să vedem meciurile şi sporturile noastre preferate împreună. Stay Golden!

Vă aşteptăm alături de noi în cea mai mare comunitate de pariuri sportive, „Golden Tips”,
pentru a ne bucura împreună de frumuseţea fotbalului de performanţă cu fenomenul GOLDEN!

Te aşteptăm şi în grupul Telegram Free să facem cunoştinţă!

Stay Golden! We reward fidelity!

superbet cont