Neymar accidentat! O luna pe banca!

Neymar, atacantul brazilian la Paris Saint-Germain, va fi în afara pană la sfârșitul lunii noiembrie din cauza unei accidentări la coapsa care l-a obligat să fie înlocuit în ultimul joc al echipei sale în Liga Campionilor.

El va rata cele două meciuri cu Brazilia. Antrenorul său, Thomas Tuchel, a declarat vineri că  că Neymar ar putea fi disponibil după perioada meciurilor internaționale programate în noiembrie.

Neymar accidentat! O luna pe banca!

Sursa: Marca.com

Neymar  accidentat la coapsă este înlocuit in minutul 26

Atacantul brazilian a suferit o problemă de coapsa în prima jumătate a meciului pe care PSG l-a jucat la Istanbul împotriva lui Basaksehir miercurea trecuta, care s-a încheiat cu 0-2 în favoarea echipei franceze. Neymar, autorul a trei goluri împotriva Peru pe 13 , a fost convocat de antrenorul brazilian pentru meciurile din 14 și 17 noiembrie împotriva Venezuela și Uruguay, din faza de calificare la Cupa Mondială 2022.

Neymar accidentat – o luna pe banca ratand 3 meciuri pentru PSG

Cu PSG va rata două meciuri de ligă și unul decisiv în Liga Campionilor împotriva Leipzig.

Detalii – Bonusuri si Pariere Crypto! Click here!

Comunitatea GoldenTips este alcătuită din iubitorii de pariuri și ponturi sau, oamenii cărora le place această lume a sportului. Te așteptăm și pe tine în comunitatea noastră de pe platforma telegram unde zilnic primești GRATIS: biletul zilei(alcătuit din ponturi calculate atent pe baza analizei și a experienței fondatorilor), meciuri LIVE ad-hoc și mulți, mulți parteneri în vizionarea meciurilor!

Cu Golden Tips nu vei mai vedea niciodată un meci singur!✌🏻🍀🍀🍀

Pentru detalii despre comunitatea Golden Tips – ponturi pariuri, click aici!

Pentru cele mai bune ponturi de pariere oferite gratuit nu ezitati să accesați grupul nostru de TELEGRAM -> https://t.me/goldentipsofficial

💥Nu uitați de follow pe insta și Facebook

✅ Pe Instagram https://www.instagram.com/goldentips_official/

✅Pe Facebook https://www.facebook.com/goldentipshome/

     ✅Facebook Group – bilete NON-STOP

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.