Mihai Neşu - o lecţie despre supravieţuire

Dragi Goldeni și Goldenite va salut din nou cu drag.
Cum ați petrecut de faimoasa sărbătoare a Sfântului Valentin?
Sper ca răspunsul este unul pozitiv și ca ați avut parte de multa iubire și căldură. Și pentru cei care nu au apucat sa se bucure de aceasta sărbătoare, fiți fără grija! În câteva zile urmează o alta sărbătoare a iubirii si in care aveți sansa sa oferiți, dar și sa primiți darurile mult visate.
Dar, pana de Dragobete mai avem puțin, așa că haideti sa aflam împreună cine este sărbătoritul nostru de astăzi.

La multi ani, Mihai Nesu!

Mihai Nesu

Cam mulți sărbătoriti în ultimul timp, nu? Dar pentru asta ne amintim de a fi alături de favoriți noștrii care ne fac să iubim sportul. Astăzi, pe data de 19 februarie. În anul 1983, s-a născut fostul fotbalist Mihai Neșu. Cred că știm cu toții povestea tragică a tânărului jucător în ascensiune la acea vreme. “Bichonul” acum este cunoscut printre fostii lui colegi de breaslă, este un model de putere, optimism și multă iubire și dăruire. Deși viata l-a încercat într-o maniera destul de dura și a fost pus la pământ de nenumărate ori, Mihai Neșu ne arata și ne învață ce înseamnă să fii “Om”. Mihai Neșu s-a născut în Oradea acolo unde si-a petrecut copilăria și o parte din adolescență.
Povestea lui este puțin diferită fata de majoritatea sportivilor cu care am fost obișnuiți noi pana acum. Mihai a terminat liceul de arta din Oradea, pe secția design industriala.
Se pare ca pasiunea lui din copilărie a fost arta, nicidecum fotbalul.

"Arta" fotbalului in viziunea lui Nesu!

Deși și avea un talent extraordinar în cea ce făcea, Mihai Neșu a renunțat la artă, pentru a-și urma o alta pasiune, descoperita ulterior.
Elevul de la liceul de arta, a făcut primul transfer din cariera lui am putea spune, când a atins pentru prima data terenul de fotbal.
A fost dragoste la prima vedere cu noul sport care l-a făcut sa-și dorească mai mult în acest domeniu.
este un fost jucător de fotbal din România, care
A Evoluat în cariera sa pentru cluburile Steaua București și FC Utrecht unde a jucat pe postul de fundaș stânga și uneori extremă stânga.
Cu Steaua, Neșu a jucat 86 de meciuri în Liga I, în care a marcat un gol.
În 2008, s-a transferat la echipa olandeză, FC Utrecht unde a jucat titular în toate meciurile din tur din primul sezon și a primit distincția de „cel mai bun fundaș stânga din Eredivisie”.
Din pacate cariera acestuia în fotbal a fost una destul de scurta, sfarsinduse într un mod tragic pentru el.

mihai nesu

Fundatia Mihai Nesu - de la agonie la crearea unei institutii speciale

În 2011, Mihai Neșu a suferit un accident cumplit la un antrenament al lui Utrecht, în urma căruia a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile. Chiar dacă viața i s-a schimbat radical, ”Bichonul” este un model de inspirație și modestie.
Ne arata ca deși poți pierde totul în câteva secunde, important e sa poti sa te ridici și din suferinta și durerea ta sa construiești o arma cu care poți ajuta lumea.
Fundatia Mihai Neșu este o organizație primitoare, creata de Mihai Neșu pentru susținerea copiilor cu dizabilități neuromotorii, pentru ca acestia prin terapii precum kinetoterapie, logopedie, terapie ocupatioanala, hidroterapie, hipoterapie,Therasuit să se însănătoșească, să crească mari, veseli, încrezători și să se poata bucura de copilărie și de viață, la fel ca toți copiii și oamenii sănătoși.
E greu sa lupți sa mergi mai departe atunci când nu mai ai speranțe, și cu atât mai greu sa și ajuți pe alții în aceeași situație.
Iar atunci când întâlnim un asemenea om, o mica speranța că se poate, un gând bun asupra omenirii, suntem obligați sa povestim și celor din jur.

Stay Golden alaturi de Mihai Nesu

Noi suntem o comunitate cu o mentalitate diferita si te asteptam si pe tine sa faci parte din fenomenul GOLDEN. Iubim sportul si cinstim actorii principali caci ei ne fac zilele mai frumoase! Unele povesti sunt mai vesele si altele mai putin, insa daca conduc spre unitate si vindecare, suntem pe drumul cel bun. Mihai Nesu este un exemplu de om si nu doar de sportiv, iar noi goldenii ii uram sanatate si putere sa continuie lucrurile minuntate pe care le face.

Te asteptam si in grupul Telegram Free sa facem cunostinta!

Stay Golden! We reward fidelity!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Comment

Comunitatea Golden Tips este platforma unde pasionaţii de sport şi pariuri sportive urmăresc meciurile împreună, se ghidează după principii responsabile de bankroll management şi nu deţin nicio legătură sau afiliere cu casele de pariuri. Hai să vedem meciurile şi sporturile noastre preferate împreună. Stay Golden!

Vă aşteptăm alături de noi în cea mai mare comunitate de pariuri sportive, „Golden Tips”,
pentru a ne bucura împreună de frumuseţea fotbalului de performanţă cu fenomenul GOLDEN!

Te aşteptăm şi în grupul Telegram Free să facem cunoştinţă!

Stay Golden! We reward fidelity!