Ponturi castigatoare GOLDEN

Sol Campbell a cerut lui Mikel Arteta și Mesut Ozil să-și rezolve diferențele în beneficiul Arsenalului. Ozil nu a apărut deloc după reluarea Premier League din iunie, după ce a căzut din favoarea lui Arteta.

mesut ozil arsenal

Sursa: Transfermark.com

Ozil probleme in trecut si cu Emery!

Mijlocașul atacant a avut, de asemenea, o relație destul de rece cu fostul manager Unai Emery, unde a fost lăsat în mod regulat în afara echipei de meci. Tânărul de 31 de ani a spus anterior că vrea să rămână la Arsenal până la sfârșitul contractului său de 350.000 de lire sterline pe săptămână. Ozil pare să nu facă parte din planurile Gunners pentru viitorul imediat și nu figurează în Community Shield împotriva Liverpool. Fostul fundaș al Arsenalului Campbell a declarat pentru talkSPORT că trebuie să se întâlnească la jumătatea drumului și să rezolve problema.

Soll Cambell

Sursa: Premierleague.com

El a spus: „Evident, pe plan intern se întâmplă ceva. Totul este acolo pentru ca toată lumea să vadă. Cred că se va rezuma la modul în care abordează acest lucru și la conversațiile pe care le au în privat. Cum se antrenează Ozil și așa ceva. Într-adevăr se va reduce la asta. „Trebuie să se reunească cumva, dar dacă există o confruntare, atunci nu se va întâmpla nimic. „Cineva trebuie să cedeze și să cedeze nu este întotdeauna să piardă. Daca cedezi, nu înseamnă că pierzi. „Uneori trebuie să te întâlnești la jumătatea drumului.”

Arteta a câștigat deja FA Cup și Community Shield, deși a preluat funcția de manager abia în decembrie. Campbell a spus că Gunners trebuie să folosească această pozitivitate pentru a continua.

Andros Townsend

Sursă: Irishtimes.com

Andros Townsend spune că Mesut Ozil trebuie să părăsească Arsenal pentru a-și recâștiga forma „Arsenalul căuta o gură de aer proaspăt și l-a prins în Mikel. Aceasta este cheia. Jucătorii răspund, iar jucătorii sunt dispuși să alerge unul pentru celălalt. „Jucătorii tineri intră și au șanse și toți jucătorii sunt inspirați de jucătorii tineri. Toată lumea se hrănește reciproc într-un mod pozitiv. Aceasta este cheia pentru mine. „Edu este și el acolo și există o relație frumoasă acolo. Se pare că funcționează foarte bine. „Trebuie să meargă din ce în ce mai mult acum și să păstreze pozitivitatea.”

Cu Golden Tips nu vei mai vedea niciodată un meci singur!✌🏻🍀🍀🍀

Pentru detalii despre comunitatea Golden Tips – ponturi pariuri, click aici!

Pentru cele mai bune ponturi de pariere oferite gratuit nu ezitati să accesați grupul nostru de TELEGRAM -> https://t.me/goldentipsofficial

💥Nu uitați de follow pe insta și Facebook

✅ Pe Instagram https://www.instagram.com/goldentips_official/

✅Pe Facebook https://www.facebook.com/goldentipshome/

     ✅Facebook Group – bilete NON-STOP

 

Golden Tips iubeşte sportul, însă mai ales sportul rege. Aşadar, te aşteptăm alături de noi în Grupul free de telegram şi nu numai, pentru a urmări spectacolul fotbalului împreună.

meciuri cupa mondiala 2022

Comunitatea Golden Tips este platforma unde pasionaţii de sport şi pariuri sportive urmăresc meciurile împreună, se ghidează după principii responsabile de bankroll management şi nu deţin nicio legătură sau afiliere cu casele de pariuri. Hai să vedem meciurile şi sporturile noastre preferate împreună. Stay Golden!