Meciuri amânate în Serie A

Inter Milano vs Sampdoria printre jocurile Serie A amânate!

Printre cele patru meciuri amânate din Serie A se numără şi partida lui Inter Milano împotriva lui Sampdoria, pentru temerile de răspândirea coronavirusului. Suspendarea a fost anunțată de premierul italian Giuseppe Conte la o conferință de presă sâmbătă.

“Ministrul Sportului [Vincenzo] Spadafora intenționează să suspende toate evenimentele sportive planificate duminică în regiunile Veneto și Lombardy”, a spus Conte.

Torino v Parma, Verona v Cagliari și Atalanta v Sassuolo sunt de asemenea suspendate. Partida lui Antonio Conte, care se află pe locul trei în Serie A, urmează să-i gazduiască pe echipa bulgară Ludogorets în returul de la egalitatea din Europa League.

Peste 600 de fani ai Ludogorets sunt așteptați să călătorească la Milano pentru meci, iar clubul spune că a făcut o anchetă oficială către UEFA și Inter despre situația din regiune. Torino, care joacă la Torino, care se află în regiunea de nord-vest a Piemontului și-a anunțat anularea cu doar câteva ore înainte ca meciul să fie dat startul la ora 14:00 GMT.

Suspendate şi meciuri din seriile B, C şi D

Acțiunea a fost întreprinsă, deoarece o femeie din regiunea nordică a Lombardiei a devenit a doua persoană din Italia care a murit de virus în 24 de ore.

Meciul lui Cremonese din Serie B împotriva lui Ascoli și Piacenza v Sambenedettese din Serie C au fost si ele printre acele meciuri amânate. Meciurile din seria D și o serie de jocuri de amatori și tineret din regiunile Lombardiei și Veneto au fost de asemenea anulate.

Mai multe orașe din regiunea Lombardia au fost blocate, școlile și birourile fiind închise, iar rezidenții au fost îndemnați să rămână departe de departamentele de accidente și urgențe.

Comunitatea Golden Tips este platforma unde pasionaţii de sport şi pariuri sportive urmăresc meciurile împreună, se ghidează după principii responsabile de bankroll management şi nu deţin nicio legătură sau afiliere cu casele de pariuri. Hai să vedem meciurile şi sporturile noastre preferate împreună. Stay Golden!

Vă aşteptăm alături de noi în cea mai mare comunitate de pariuri sportive, „Golden Tips”,
pentru a ne bucura împreună de frumuseţea fotbalului de performanţă cu fenomenul GOLDEN!

Te aşteptăm şi în grupul Telegram Free să facem cunoştinţă!

Stay Golden! We reward fidelity!