Meciuri amânate în Italia din pricina Coronavirus!!!

Inter Milano vs Sampdoria printre jocurile Serie A amânate‼️‼️‼️

Jocul lui Inter Milano împotriva lui Sampdoria se numără duminică printre cele patru meciuri din Serie A, amânate pentru temerile de răspândirea coronavirusului. Suspendarea a fost anunțată de premierul italian Giuseppe Conte la o conferință de presă sâmbătă.

“Ministrul Sportului [Vincenzo] Spadafora intenționează să suspende toate evenimentele sportive planificate duminică în regiunile Veneto și Lombardy”, a spus Conte.

Torino v Parma, Verona v Cagliari și Atalanta v Sassuolo sunt de asemenea suspendate. Partida lui Antonio Conte, care se află pe locul trei în Serie A, urmează să-i gazduiască pe echipa bulgară Ludogorets în returul de la egalitatea din Europa League.

Peste 600 de fani ai Ludogorets sunt așteptați să călătorească la Milano pentru meci, iar clubul spune că a făcut o anchetă oficială către UEFA și Inter despre situația din regiune. Torino, care joacă la Torino, care se află în regiunea de nord-vest a Piemontului și-a anunțat anularea cu doar câteva ore înainte ca meciul să fie dat startul la ora 14:00 GMT.

Acțiunea a fost întreprinsă, deoarece o femeie din regiunea nordică a Lombardiei a devenit a doua persoană din Italia care a murit de virus în 24 de ore.

Meciul lui Cremonese din Serie B împotriva lui Ascoli și Piacenza v Sambenedettese din Serie C au fost si ele printre acele meciuri amânate. Meciurile din seria D și o serie de jocuri de amatori și tineret din regiunile Lombardiei și Veneto au fost de asemenea anulate.

Mai multe orașe din regiunea Lombardia au fost blocate, școlile și birourile fiind închise, iar rezidenții au fost îndemnați să rămână departe de departamentele de accidente și urgențe.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *