Dinamo - FC Voluntari

Meciul dintre DinamoFC Voluntari poate fi urmărit, de la ora 17:00, pe Digi Sport 1!

Dinamo a ajuns pe ultimul loc în Liga 1 după succesul celor de la Poli Iași de pe terenul Chindiei. Dinamo are nevoie disperată de o victorie în fața ilfovenilor, altfel situația din clasament se poate complica semnificativ.

Echipele de Start Dinamo și FC Voluntari !

  • Dinamo: Piscitelli – Sorescu, Puljic, Popescu, Skovajsa – Lazăr, Mrzjlak, Filip, Bani – Moldoveanu, Montini. Rezerve: Straton, Sin, Șerban, Răuță, Mihaiu, Popa, Fabbrini, Kilyen, Grigore. Antrenor: A. Mihalcea
  • FC Voluntari: Cojocaru – Iordache, Pașcanu, Achim, Kocici – Căpățînă, Laidouni, Torres – Gheorghe, Simonovski, Mățan. Rezerve: Rîmniceanu, Pereira, Benzar, Tîră, Armaș, Vlad, Sanoh, Gorobsov, Balaur. Antrenor: M. Teja

Meciul Dinamo – Voluntari se joacă duminică, 28 iunie, de la ora 17:00 pe stadionul din Ștefan cel Mare, în cadrul etapei a 6-a din play-out, dinamo doreste sa scape de ultimul loc!

Ceea ce îngrijorează cel mai tare este jocul foarte slab al echipei, lipsa de coeziune între compartimente, ușurința cu care se pierd cele mai ușoare mingii, calitatea joasă a paselor și a acțiunilor de atac. Într-un cuvânt vorbim de un haos în locul unui joc organizat, in echipa celor de la Dinamo!

Cu Golden Tips – ponturi pariuri nu vei mai vedea niciodată un meci singur!✌🏻🍀🍀🍀

Pentru detalii despre comunitatea Golden Tips – ponturi pariuri, click aici!

Pentru cele mai bune ponturi de pariere oferite gratuit nu ezitati să accesați grupul nostru de TELEGRAM -> https://t.me/goldentipsofficial

💥Nu uitați de follow pe insta și Facebook

✅ Pe Instagram https://www.instagram.com/goldentips_official/

✅Pe Facebook

     ✅Facebook Group – bilete NON-STOP

netbet

Comunitatea Golden Tips este platforma unde pasionaţii de sport şi pariuri sportive urmăresc meciurile împreună, se ghidează după principii responsabile de bankroll management şi nu deţin nicio legătură sau afiliere cu casele de pariuri. Hai să vedem meciurile şi sporturile noastre preferate împreună. Stay Golden!

Vă aşteptăm alături de noi în cea mai mare comunitate de pariuri sportive, „Golden Tips”, pentru a ne bucura împreună de frumuseţea fotbalului de performanţă cu fenomenul GOLDEN!

Te aşteptăm şi în grupul Telegram Free să facem cunoştinţă!

Stay Golden! We reward fidelity!

Shopping Cart

Golden Tips' copyright protection!