Un cadou "mondial"

meciul de deschidere cupa mondiala

Pe locuri, fiţi gata...!

Dragi prieteni, după cum ştim, ne îndreptăm cu paşi rapizi către Cupa Mondială 2022, mult aşteptatul eveniment care debutează în 20 noiembrie şi care se va desfăşura pe cele 8 stadioane special construite pentru această competiție din spectaculosul Qatar, aceasta fiind cea mai mică națiune care a găzduit vreodată turneul final.

Un eveniment pe care aşteptam să îl urmărim alături de voi şi de toţi iubitorii de sport şi mai ales de pasionaţii de fotbal.

Campionatul Mondial de fotbal care va începe în doar 2 zile este considerat a fi cel mai important eveniment sportiv din acest an şi va fi găzduit de această dată de Qatar. Echipele vor avea ocazia să scrie, la rândul lor, istorie în continuare, pe toate cele 8 arene, ducând numele patriei lor mai departe.

          Qatar are opt stadioane pentru Cupa Mondială FIFA 2022, la mai puţin de o oră distanță unul de celălalt, aflate în cinci oraşe.

          Cea mai mare arenă este „Iconic”, din Lusail, care poate găzdui 80.000 de spectatori. Urmează Al Bayt Stadium din Al Khor, cu o capacitate de 60.000 de locuri. Celelalte arene sunt „Stadium 974” și Al Thumama din Doha, Khalifa Internaţional, Education City și Ahmad bin Ali din Al Wakrah și pot să găzduiască până la 40.000 de spectatori.

Se anunţă spectacol în meciul din deschiderea Cupei Mondiale

Se anunţă câteva săptămâni spectaculoase, pline de surprize, fotbal, lux şi multă susţinere!!! Rămâi alături de noi în următoarea perioadă şi hai să descoperim împreună cum se scrie istorie pentru a 22-a ediţie a Cupei Mondiale!

          Conform tradiției, țara gazdă evoluează în deschidere. Urmează meciurile din grupe, optimile (între 3 și 6 decembrie), sferturile de finală pe 9 și 10 decembrie, semifinalele pe 13 și 14 decembrie și marea finală, ce va avea loc pe data de 18 decembrie.

              Turneul va începe cu grupa A, formată din Qatar, Ecuador, Senegal şi Ţările de Jos, iar primul meci care va sparge gheaţa în 2022 va fi cel dintre ţara gazdă, Qatar, şi Ecuador, două ţări pline de tradiţii şi istorie.

Sărbătoriţii deschiderii...

meciul de deschidere cupa mondiala

Cel mai frumos cadou, însă, îl primesc doi dintre jucătorii primelor echipe care vor deschide Campionatul de anul acesta… Akram Hassan Afif Yahya Afif, atacantul Qatarului, şi de partea adversă, Jordy Josué Caicedo Medina, din partea Ecuadorului.

Cei doi îşi sărbătoresc zilele de naştere cu doar 2 zile înainte de deschiderea evenimentului, pe 18 noiembrie, şi cu acest prilej vrem să le urăm şi noi un sincer „ LA MULŢI ANI!”. Şi le ţinem pumnii în meciul de pe 20 noiembrie.

          Urează-le şi tu „La mulţi ani!” şi hai alături de cea mai mare comunitate iubitoare de sport din România pentru a îi susţine în marele eveniment de duminică!

CONCURS Campionatul Mondial 2022

Acceseaza pagina de concurs Golden CM2022 , compleaza parcursul echipelor si poti castiga 1 AN in toate portalurile Golden Tips si un hanorac pentru a fi GOLDEN cu totul. Pentru a vedea sugestiile Golden Tips referitoare la parcursul echipelor, intra AICI! 

Te asteptam si in grupul Telegram Free sa facem cunostinta!

Stay Golden! We reward fidelity!

Comunitatea Golden Tips este platforma unde pasionaţii de sport şi pariuri sportive urmăresc meciurile împreună, se ghidează după principii responsabile de bankroll management şi nu deţin nicio legătură sau afiliere cu casele de pariuri. Hai să vedem meciurile şi sporturile noastre preferate împreună. Stay Golden!

Vă aşteptăm alături de noi în cea mai mare comunitate de pariuri sportive, „Golden Tips”,
pentru a ne bucura împreună de frumuseţea fotbalului de performanţă cu fenomenul GOLDEN!

Te aşteptăm şi în grupul Telegram Free să facem cunoştinţă!

Stay Golden! We reward fidelity!