Pep Guardiola îşi arată încă o dată valoarea!

Manchester City prima in grupa C

Manchester City – prima in Grupa C dupa ce a avut multe probleme de rezolvat în primele săptămâni ale sezonului, astfel încât performanța lor în victoria de marți asupra lui Marseilles a fost exact ceea ce aveau nevoie.

Pep Guardiola isi arata inca o data valoarea!

Într-o formă neuniformă, City a scăzut puncte în trei dintre primele cinci meciuri din Premier League și a fost lipsit de atacanți în Franța după accidentările lui Sergio Aguero și Gabriel Jesus.

Însă echipa lui Pep Guardiola a răspuns cu o afișare impresionantă într-o victorie confortabilă cu 3-0 care îi menține în fruntea grupei C și, la fel ca și rezultatul, au existat o mulțime de evolutii pozitive pe tot terenul.

Manchester City prima in grupa C

Sursa: BBC Sports

Apărarea lui City a fost văzută ca defectuoasa in ultima vreme. Marți insa s-au simțit atât de confortabili în prima oră, încât Aymeric Laporte și Ruben Dias și-ar fi putut pune papucii pe fundașul central.

A durat pentru O.M.  până la ultima jumătate de oră pentru a afla cum să treacă pressingul lui City, dar, când au reușit, Laporte și Dias erau gata.

Dias a făcut câteva anteturi de compensare foarte importante atunci când au fost introduse mingi periculoase în zona lui City. Acesta a fost un semn foarte bun că nu și-a lăsat nivelul de concentrare să scadă după o deschidere atât de ușoară a jocului.

Totuși, fiecare jucător de la City avea acel tip de concentrare și tocmai părea un echilibru foarte frumos pentru întreaga echipă.

Gundogan si Zinchenko ataca!

Odată ce și-au dat seama că Marseille nu ieșea din propria jumătate, Ilkay Gundogan și Oleksandr Zinchenko au fost lăsați să avanseze și să se alăture atacului.

În total, 760 din cele 821 de pase ale City au avut succes, ceea ce arată cât de bune au fost, atât colectiv, cât și individual.

Trebuie să vă amintiți că Marseille își pierduse cele 10 jocuri anterioare din Liga Campionilor.  Acesta era un joc pe care City se aștepta să câștige.

Michael Brown impreuna cu Chris Bevan pentru BBC Sport.

🍀Comunitatea Golden Tips🍀

Comunitatea GoldenTips este alcătuită din iubitorii de pariuri și ponturi sau, oamenii cărora le place această lume a sportului. Te așteptăm și pe tine în comunitatea noastră de pe platforma telegram unde zilnic primești GRATIS: biletul zilei(alcătuit din ponturi calculate atent pe baza analizei și a experienței fondatorilor), meciuri LIVE ad-hoc și mulți, mulți parteneri în vizionarea meciurilor!

Cu Golden Tips nu vei mai vedea niciodată un meci singur!✌🏻🍀🍀🍀

Pentru detalii despre comunitatea Golden Tips – ponturi pariuri, click aici!

Pentru cele mai bune ponturi de pariere oferite gratuit nu ezitati să accesați grupul nostru de TELEGRAM -> https://t.me/goldentipsofficial

💥Nu uitați de follow pe insta și Facebook

✅ Pe Instagram https://www.instagram.com/goldentips_official/

✅Pe Facebook

     ✅Facebook Group – bilete NON-STOP

oferta fotbal superbet

Comunitatea Golden Tips este platforma unde pasionaţii de sport şi pariuri sportive urmăresc meciurile împreună, se ghidează după principii responsabile de bankroll management şi nu deţin nicio legătură sau afiliere cu casele de pariuri. Hai să vedem meciurile şi sporturile noastre preferate împreună. Stay Golden!

Vă aşteptăm alături de noi în cea mai mare comunitate de pariuri sportive, „Golden Tips”,
pentru a ne bucura împreună de frumuseţea fotbalului de performanţă cu fenomenul GOLDEN!

Te aşteptăm şi în grupul Telegram Free să facem cunoştinţă!

Stay Golden! We reward fidelity!

www superbet