La mulţi ani, Sergio Perez!

La multi ani, Sergio Perez!

la multi ani perez

Sergio Perez – denumit adesea si Checo – și-a făcut debutul în F1 pentru Sauber în 2011 și înainte de sfârșitul celui de-al doilea sezon, a semnat să conducă pentru McLaren. Aceasta colaborare nu s-a dovedit a fi o relație de durată.

Perez a început să facă karting în 1996. În 2004, cu sprijinul proeminentului om de afaceri mexican Carlos Slim, Escuderia Telmex, a început să concureze în seria Skip Barber în SUA.

În anul următor s-a mutat în Europa și a petrecut doi ani în Campionatul German de Formula 1 – BMW.

Ajuns în Marea Britanie în 2007, a concurat pentru T-Sport, câștigând Campionatul Național de Juniori în acel an, înainte de a trece in seria principală. Perez si-a început campania din 2008 puternic, cu trei victorii în primele șase curse, insa, dupa aceea, a dispărut pe locul patru până la sfârșitul sezonului.

El a urcat la GP2 anul următor, terminând pe podium în ambele curse de la Valencia și încheind anul pe locul 12. Trecând de la Arden la Addax, a avut un 2010 mai puternic, dar a fost învins la titlu de Pastor Maldonado.

Înainte de încheierea sezonului, a fost semnat de Sauber cu partenerul Kamui Kobayashi în 2011. Deasemenea, s-a alăturat programului de dezvoltare a șoferilor al furnizorului de motoare Ferrari al Sauber.

În ciuda faptului că a fost abandonat de Racing Point, Perez a câștigat în Bahrain in anul 2020.

Perez wins Bahrein

Sursa: Marca.com

Sergio Perez crede că poate arăta mai mult din ceea ce poate face la Red Bull acum că are un sezon plin cu echipa sustinandu-l din plin. Mexicanul crede că are o bază solidă pentru a continua să realizeze lucruri grozave cu o echipă dornica să pună capăt dominației Silver Arrows sau mai cunoscut, Mercedes.

„Sunt foarte fericit să continui cu o echipă grozavă precum Red Bull în noua eră a Formulei 1 și este o oportunitate grozavă pentru mine. Toată lumea începe de la zero anul viitor cu noile reglementări, așa că singurul meu obiectiv este să merg până sus cu Red Bull.” 

Sergio Perez, august, 2021 – Formula1.com

  La multi ani, Sergio Perez!

Ziua lui Perez aduce si un

COD PROMO!!!

Ziua lui Perez aduce si un COD PROMO!!!

Pentru ca in Comunitatea Golden Tips chiar iubim sportul, vrem sa ne dezvoltam si cunostintele legate de campionii contemporani, indiferent de sportul in care acestia activeaza.

goluri asiatice superbet

Foloseste codul HAPPYBIRTHDAYPEREZ si beneficiezi de 20% discount la achizitia membershipului ALL-inlusive. 

Comunitatea Golden Tips este platforma unde pasionaţii de sport şi pariuri sportive urmăresc meciurile împreună, se ghidează după principii responsabile de bankroll management şi nu deţin nicio legătură sau afiliere cu casele de pariuri. Hai să vedem meciurile şi sporturile noastre preferate împreună. Stay Golden!

Vă aşteptăm alături de noi în cea mai mare comunitate de pariuri sportive, „Golden Tips”, pentru a ne bucura împreună de frumuseţea fotbalului de performanţă cu fenomenul GOLDEN!

Te aşteptăm şi în grupul Telegram Free să facem cunoştinţă!

Stay Golden! We reward fidelity!

italia win for life superbet