Impozit jocuri de noroc - varianta 2022​

Noile praguri de pentru impozitul pe jocurile de noroc au fost afișate de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc, iar acestea se pare că intră în viguare chiar astăzi, 1 august 2022.

 

Vestea bună este că aceste praguri sunt plasate mult mai jos față de valorile anunțate în primul comunicat oferit de către ONJN, unde se specula că impozitarea pariorilor va consta în reținerea a 40% din profit, indiferent de suma retrasă.

  Am asistat la foarte multă panică în ultima luna, pe chat-ul nostru apărând diferite personaje care încercau să ne convingă că acesta impozitare de 40% va fi finală și nu vor fi aduse modificări, însă tot ce trebuia să facă acești oameni era să gândească logic și să realizeze că o astfel de impozitare ar fi adormit industria pariurilor, și acest lucru nu este în interesul nimănui.

  Am încercat să va ajutăm și să calmăm apele, explicându-va că aceste praguri sunt absurde și că vor fi modificate, însă nu prea am fost crezuți și lumea a continuat să trăiască în panică de parcă ar fi putut să schimbe ceva.

Noile cote de impozitare

 Am venit și cu niște predicții mai realiste și se pare că acestea sunt foarte aproape de ultimele praguri afișate în 13 iulie, care cred că vor fi și cele care vor intră în vigoare.
Așadar, ultimele informații ne spun că impozitul va fi de 3% până în 10,000 ron, ceea ce consider că este foarte ok, având în vedere situația dată.


Următorul prag este de 300 RON + 20% pentru câștigurile care se situează în intervalul 10,001 – 66,750 RON, iar ultimul prag taxează cu 11,650 RON + 40% din valoarea câștigurilor de peste 66,750 ron.


Consider că ar trebui să va faceți griji doar în cazul în care câștigați în fiecare luna câte un JACKPOT la pacanele, caz în care din păcate trebuie să lăsăți mai mult de 40% din premiu statului, în rest pentru pariorii calculați care se bazează pe strategie și evita pacanelele, aceste schimbări nu sunt de speriat.

În următorul clip va voi prezența câteva trucuri legale pe care dacă le aplicați veți ajunge să plătiți mai puțin comision și astfel să va maximizati profiturile. Totodată, vom vorbi și despre diferitele comisioane reținute de către casele de pariuri.


Nu uitați ca dacă primiți un mesaj privat de la un presupus Admin Golden, să știți că aceea persoană nu este ceea ce pare, este un țepar care folosește un cont fals cu care ne impersoneaza pentru a va cere bani. Nu răspundeți mesajelor în privat, faceți printscreen și trimiteți poză pe grup pentru a avertiza ceilalți membrii

 

Cam asta a fost și cu noul impozit fraților, așteptăm întrebările voastre în comentarii și pe chat-ul nostru Telegram. Aveți toate linkurile comunității mai jos în descriere,

Stay Golden my Friends!

Comunitatea Golden Tips este platforma unde pasionaţii de sport şi pariuri sportive urmăresc meciurile împreună, se ghidează după principii responsabile de bankroll management şi nu deţin nicio legătură sau afiliere cu casele de pariuri. Hai să vedem meciurile şi sporturile noastre preferate împreună. Stay Golden!

Vă aşteptăm alături de noi în cea mai mare comunitate de pariuri sportive, „Golden Tips”,
pentru a ne bucura împreună de frumuseţea fotbalului de performanţă cu fenomenul GOLDEN!

Te aşteptăm şi în grupul Telegram Free să facem cunoştinţă!

Stay Golden! We reward fidelity!