Happy 41 Creativa. Iconica. Legendara.​

serena williams varsta

       De-a lungul carierei sale,Serena a castigat 23 de titpluri Grand slam,ffind doar la un trofeu distanta de o alta mare legenda a tenisului feminine,Margaret Court. Dupa cum am mentionat mai sus,primul trofeu a fost castigat de tenismena in anul 1999, la US Open. 

Au  urmat apoi alte 5 trofee Flushing Meadows .Cele mai multe trofee pe care Serena Wiliams le detine sunt cele de la Australian Open si WIMBLEDON, in timp ce la Roland Garros s-a impus de 3 ori.

De-a lungul carierei sale,Serena a castigat 23 de titpluri Grand Slam, fiind doar la un trofeu distanta de o alta mare legenda a tenisului feminine, Margaret Court.

Dupa cum am mentionat mai sus, primul trofeu a fost castigat de tenismena in anul 1999, la US Open. Au  urmat apoi alte 5 trofee Flushing Meadows .

Cele mai multe trofee pe care Serena Wiliams le detine sunt cele de la Australian Open si WIMBLEDON, in timp ce la Roland Garros s-a impus de 3 ori.

Desi este o legenfa a tenisului, cel mai important lucru pentru ea este familia acesteia, fiica ei Olimpia fiind toata lumea tenismenei si parte din tot ce face in fiecare moment al zilei.

So, multumim Serena Wiliams pentru tot ce ne-ai oferit si pentru tot  ceea ce lasi in urma, pentru modelul care ai devenit pentru toate generatiile trecute, prezente si viitoare si nu in ultimul rand, La multi ani!

 

serena williams varsta

Comunitatea GoldenTips sustine legendele. Iubim, respectam, plangem si suntem alaturi de ei pana la ultimul fluier, indifferent de rezultat.

Daca si tu vrei sa sustii legendele sis a fii alaturi de ei,vino alaturi de noi!!

Vino alaturi de cea mai mare comunitate unita de dragostea si pasiunea pentru sport.

Vezi membershipurile Golden si hai sa sustinem si sa ne bucuram impreuna!!

 

Un cuvant pentru Serena...

“Vă mulțumesc, ați fost extraordinari! Am încercat totul. Îți mulțumesc, tată! Știu că te-ai uitat la meci. Am atât de multe emoții. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine atâția ani. Le mulțumesc părinților mei care au luptat pentru mine, pentru surorile mele. 

Sunt lacrimi de bucurie, cred. Nu aș fi Serena, dacă nu ar exista Venus, îți mulțumesc din suflet! Cu siguranță ești motivul pentru care exist. A fost o călătorie frumoasă, un drum plăcut. A fost o călătorie extraordinară, sunt atât de recunoscătoare pentru că m-ați adus aici, în acest punct”, a declarat Serena Williams, pe teren.

“Puteți citi respectul și admirația mea pentru această excepțională campioană în ochii mei. Mult noroc în viață, Serena Williams!” Simona Halep

“Salut, Serena, sunt Roger. Vreau să te felicit pentru cariera ta impresionantă. Tu ştii ce ai realizat. Eu ştiu ce ai făcut şi ştiu, la fel ca şi tine, că a fost pur şi simplu uimitor.  Probabil că părăseşti, cu sentimente diverse acest sport minunat, care ţi-a oferit totul şi chiar mai mult de atât. Îţi doresc ţie, familiei tale şi fanilor tăi tot binele. Eu sunt unul dintre fanii tăi. Ne va fi dor de tine. Mă gândesc la ce a fost în 1999, la US Open, când jucai cu Martina Hingis.

 Am stat treaz până târziu să te văd cum lupţi şi acela a fost debutul unei cariere care avea să fie  impresionantă. Noi te vom primi mereu cu braţele deschise şi mereu ne vom bucura să te revedem. Aşa că, te rog, întoarce-te! Acum, bucură-te de acest moment, bucură-te de aceste săptămâni la US Open.

 Eu mă gândesc la tine, ai parte de tot respectul meu şi îţi doresc tot binele pentru viitor. Ai grijă de tine.” – i-a transmis campionul elvețian, el însuși cu o carieră uimitoare și considerat de multă lume drept cel mai mare jucător al tuturor timpurilor.

“Bună, Serena. Din partea mea, pot doar să-ți mulțumesc. Îți mulțumesc pentru toate lucrurile uimitoare pe care le-ai făcut pentru sportul nostru, esți un ambasador uimitor. A fost o mare onoare să împart cu tine c aproape toată cariera mea în tenis. Sincer, am multe amintiri cu tine câștigătoare, cu tine jucând și multe momente emoționante. A fost un privilegiu enorm. Îți urez numai bine în viitorul și în  viața ta. Să sperăm că vom continua să ne vedem în circuit.” Nadal

„A fost o onoare să-ţi urmăresc călătoria. Vreau doar să îţi mulţumesc pentru că ai fost această sursă de inspiraţie pentru atât de mulţi oameni”.  LeBron James,  cvadruplu campion al NBA

Comunitatea Golden Tips este platforma unde pasionaţii de sport şi pariuri sportive urmăresc meciurile împreună, se ghidează după principii responsabile de bankroll management şi nu deţin nicio legătură sau afiliere cu casele de pariuri. Hai să vedem meciurile şi sporturile noastre preferate împreună. Stay Golden!

Vă aşteptăm alături de noi în cea mai mare comunitate de pariuri sportive, „Golden Tips”,
pentru a ne bucura împreună de frumuseţea fotbalului de performanţă cu fenomenul GOLDEN!

Te aşteptăm şi în grupul Telegram Free să facem cunoştinţă!

Stay Golden! We reward fidelity!