Halep suspendată pentru dopping! Golden Tips susţine campioana ţării

Halep este suspendata pentru dopping si toata comunitatea GOLDEN ii este alaturi!

In data de 7 octombrie 2022, Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a confirmat că Simona Halepa fost suspendată. Actiunea este provizorie în temeiul articolului 7.12.1 din Programul antidoping în tenis (TADP) din 2022.

In vederea participarii la US Open 2022, jucatoare in varsta de 31 de ani de origine romana, a furnizat un esantion care a fost divizat in doua probe, respectiv A si B. 

Halep acuzata de dopping

In prima proba s-a depistat o substanta numita FG-4592 (Roxadustat), care este o substanță interzisă inclusă în lista de substanțe interzise din 2022 a Agenției Mondiale Anti-Doping (WADA).

Simona a cersut examinarea celei de-a doua probe, insa pana atunci nu poate participa la niciun eveniment de tenis oficial.

Declaratia oficiala a Simonei

Simona a declarat pe pagina oficiala: “Astazi incepe cel mai greu meci din viata mea: o lupta pentru adevar. Am fost anuntata ca am fost depistata pozitiv la o substanta numita Roxadustat intr-o cantitate extrem de mica, lucru care a generat cel mai mare soc al vietii mele. 

Pe parcursul intregii mele cariere, ideea de a trisa nu mi-a venit nici macar o data in cap, deoarece este impotriva principiilor cu care am fost educata. Sa ma confrunt cu o situatie atat de injusta, ma face sa ma simt extrem de confuza si tradata. Voi lupta pana la final sa dovedesc ca niciodata nu am luat cu buna stiinta o substanta interzisa si am credinta ca mai devreme sau mai tarziu, adevarul va iesi la iveala. Nu este vorba despre bani sau titluri. Este vorba de onoare si de povestea de dragoste pe care am infiripat-o cu tenisul in ultimii 25 de ani.”

Golden Tips o sustine pe Simona in aceasta lupta in care munca de un sfert de secol pe pusa in joc. Fii puternica, Simona!

Comunitatea Golden Tips este platforma unde pasionaţii de sport şi pariuri sportive urmăresc meciurile împreună, se ghidează după principii responsabile de bankroll management şi nu deţin nicio legătură sau afiliere cu casele de pariuri. Hai să vedem meciurile şi sporturile noastre preferate împreună. Stay Golden!

Vă aşteptăm alături de noi în cea mai mare comunitate de pariuri sportive, „Golden Tips”,
pentru a ne bucura împreună de frumuseţea fotbalului de performanţă cu fenomenul GOLDEN!

Te aşteptăm şi în grupul Telegram Free să facem cunoştinţă!

Stay Golden! We reward fidelity!