Golden Tokens

We are Golden and we reward fidelity! Remuneratia membrilor golden va fi stopata pana in 2023 pentru a perfectiona sistemul in vederea unei experiente profi in cadrul site-ului nostru. Tuturor membrilor care au fost alaturi de noi, le vor fi restaurate wallet-urile, fara a pierde niciun Golden Token. Va multumim pentru sustinere si revenim cu o experienta imbunatatita!

Golden Tokens sunt acordati gratuit sub forma de bonus membrilor care au cont activ pe goldentips.ro si pe retelele noastre sociale.

golden token

Valoarea unui Golden Token este de 1 leu (100 GT = 100 RON), iar fiecare produs de pe site-ul nostru are afisat in descriere numarul de Golden Tokeni pe care il veti primi cadou.

Puteti verifica oricand in contul dvs numarul de Tokeni disponibili, cat si numarul de tokeni obtinuti la fiecare comanda efectuata in functie de data plasarii comenzii. Accesand rubrica “Contul Meu”, faceti click pe butonul “Golden Tokens” pentru a afisa istoricul.

Oricare ar fi numarul de Golden Tokens pe care ii detineti, acestia pot fi folositi atat pentru a primi reduceri de pret in momentul efectuarii unei noi comenzi, cat si pentru a utiliza generatorul de bilete, pentru a primi machetele zilei sau pentru a accesa gratuit Membership-ul Golden (Maximum 30% per comanda)

Nu sunteti obligati sa folositi toti Tokenii disponibili pentru a obtine discountul aferent unei comenzi, puteti sa consumati exact numarul de Tokeni dorit de dvs. Pentru a putea aplica Golden Tokenii adaugati produsul dorit in “Cosul de cumparaturi” , urmand a adauga in chenarul din dreapta numarul de Tokeni ce doriti sa fie folositi in cadrul comenzii dvs. Dupa aceea puteti sa finalizati comanda, urmand ca din costul sa total sa fie scazuta suma corespunzatoare Tokenilor folositi de dvs.

Tokenii nu pot fi transferti de la un cont la altul, nu pot fi cumulati cu alte coduri promo, nu pot fi preschimbati in bani si nu se acorda pentru comenzile ce au fost platite integral sau partial cu Golden Tokens.

Ne rezervam dreptul de a updata tokenomica pe masura ce vom implementa lucuri noi.
Ultima actualizare: 16.08.2022

Acordarea Golden Tokens:

1 token = 1 RON

Cashback Tokens Membership:

-Starter – 1% Cashback
-GOLDEN – 2% Cashback
-Senior – 5% Cashback

Reward Tokens

-Daily login – 1 GT
-Review la produs – 10 GT 
-Ziua de nastere – 50 GT

Ce poti sa cumperi cu GoldenTokens:


7GT – 1 Utilizare a generatorului de bilete
30GT – Toate Machetele Zilei
180GT – Free Starter Membership
360GT – Free Golden Membership

Ne rezervam dreptul de a updata tokenomica pe masura ce vom implementa lucuri noi.
Ultima actualizare: 30.10.2022