Ghidul membrului Golden Tips

Ce este Golden Tips?

Golden Tips înseamnă PASIUNE. Pasiune pentru sport şi pentru betting.
Am căutat şi am tot căutat cei mai pasionaţi oameni de sport şi am strâns elita din fiecare domeniu. Dacă la fotbal îi avem pe GooDy, Ahmad, Cosmin şi Nicu – şi deja le ştim rezultatele, la tenis o avem pe Queen Mona, care ne încântă zi de zi cu rezultate excepţionale. Pentru NBA nici nu a trebuit să căutăm prea mult pentru că Dollores ne-a demonstrat repede că nu există cineva mai bun.
Şi pentru că esports începe să devină din ce în ce mai popular, Darius a picat că o mănuşă în echipa noastră.
Asta nu înseamnă că sporturile ca hockey, darts, snooker, handball sau ping-pong au rămas pe dinafară, din contră, am studiat, analizat şi la final am reuşit să generăm profit şi la aceste capitole.

Misiunea organizaţiei şi caracteristicile membrului Golden Tips?

Misiunea noastră e să învăţăm cât mai mulţi oameni cum să câştige “lupta” cu casele de pariuri.
Dacă pe canalul nostru de YouTube avem mai multe clipuri educaţionale despre strategia şi rezultatele noastre, am venit în completarea lor cu clipuri despre cum să profitaţi de cote sau “Top 10 greşeli care trebuie evitate”.
Importanţa unui bankroll management corect este drumul cel mai uşor pentru a îţi proteja banca în cazul unei zile mai proaste sau a rezultatelor nefavorabile.
Aşteptăm alături de noi pe oricine care a înţeles strategia noastră sau care este dispus să înveţe să fie disciplinat.

Accesul în grupurile GOLDEN Tips Free

Grupurile Golden tips free se impart in 2: Grupul de chat, unde sustinem meciurile impreuna, unde aratam biletele jucate si unde tinem in fiecare zi de vineri Open Doors, cand membrii pot posta biletele pe care le joaca. Join aici

Si grupul de subscribe, unde adminii posteaza anunturile pentru biletele zilei postate pe site si bilete live si prematch. Aici nu exista chat, deci biletele se pot vedea usor. Dar asta nu inseamna ca nu puteti da o reactie de incurajare adminilor. Join aici

Accesul în grupurile premium GOLDEN Tips

Starter - accesul în Founders

Dupa cum stiti deja, avem 2 tipuri de abonament Golden Tips.

Starter este un abonament pentru 10 zile, cu acces in grupul fondatorilor: GooDy, Mona si Ahmad.
Aici veti gasi zilnic macheta din fotbal by GooDy si macheta tenis by Queen. In week-end, se posteaza si machetele din Anglia si Germania.
Tot in Founders, cei trei admini posteaza biletele prematch si live-urile.
Statistica de pe site cuprinde meciurile postate de cei trei admini.

GOLDEN - accesul în Founders și in Private Chat

Abonamentul Golden este un abonament pentru 30 de zile, cu acces in grupul Founders si in grupul Membership chat.
Membership chat este grupul unde Dollores posteaza macheta NBA si biletele prematch aferente machetei, Darius posteaza macheta din Esports si Cosmin posteaza in week-end machetele Scotia, Olanda si macheta de week-end. Si asta nu se opreste aici! Nicu ne incanta cu macheta din hockey, Dumi aduce macheta snooker si NFL.
Adminii posteaza aici si biletele prematch si live-uri.
Acest grup are chat, unde incercam sa ne cunoastem unii cu altii, unde discutam si propunem meciuri pentru “Biletul membrilor” si unde membrii cei mai inspirati pot propune bilete si meciuri live.
Vino alaturi de noi pentru cea mai frumoasa experienta, experienta Golden.

Generatorul de bilete GOLDEN

Contul GOLDEN din platforma oficială GOLDEN Tips

Plăti și refund

Politici de confidențialitate

Politica de cookie

Termeni și condiții