FOTBAL SI FEMINITATE​

Cum ‘’ Si barbatii plang cateodata…” ne arata latura sensibila a simbolului puterii,asa si femeile ne pot arata si latura lor puternica si competitiva. Nu trebuie sa fii barbat pentru a iti putea urmarii pasiunea si dorinta de a juca football,cum nu este necesar sa fii femeie pentru a iti arati sentimentele. Asta ne arata zi de zi,Echipa de fotbal feminin a Romaniei,care ne reprezinta cu mandrie tara international. Chiar daca nu au parte de atat de mult success precum baietii,echipa fetelor face progrese mari,aproape calificanduse pentru  UEFA Women’s Euro si FIFA Women’s World Cup.
echipa feminina de fotbal a romaniei

Sursa: FRF.ro

Ascensiunea echipei feminine de football este sansa Romaniei pentru a deveni prima natiune Balkanica de a juca in competitii internationale si de a devenii prima natiune care are atat echipa masculiona cat si echipa feminina participante in ambele turnee. 

Pe 21 septembrie sustinem feminitatea

Tricolorele au invins in primul meci din preliminariile CM 2023,prin reusita Laurei Rus in minutul 12 si cea a Cristinei Carp in minutul 32.Romania va juca urmatorul meci pe 21 septembrie,la Mogosoaia,impotriva sekectionatei Lituaniei.
echipa feminina de fotbal a romaniei

Sursa: FRF.ro

Deci,fie ca esti barbat,fie ca esti femeie si iubesti sportul,fie esti un patriot inrait si vrei sa iti sustii tara,sau poate nu foarte patriot dar dornic de a sustine si a pastra pasiunile generatiilor viitoare,vino alaturi de noi.Vino alaturi de cea mai mare si mai frumoasa comunitate din Romania,vino alaturi de familia GoldenTips pentru a urmarii si sustine impreuna meciul fetelor de pe 21 septembrie.Noi credem cu tarie in fetele noastre si suntem mandrii de ele!!

Comunitatea Golden Tips susține legendele. Iubim, respectam, plangem și suntem alături de ei până la ultimul fluier, indiferent de rezultat.
Daca vrei să susții și tu legendele sportului și să fii alaturi de ei intr o comunitate unită de dragostea pentru sport, GoldenTips te așteaptă în familie. Vezi membershipurile Golden și hai sa ne bucurăm împreună.

Comunitatea Golden Tips este platforma unde pasionaţii de sport şi pariuri sportive urmăresc meciurile împreună, se ghidează după principii responsabile de bankroll management şi nu deţin nicio legătură sau afiliere cu casele de pariuri. Hai să vedem meciurile şi sporturile noastre preferate împreună. Stay Golden!

Vă aşteptăm alături de noi în cea mai mare comunitate de pariuri sportive, „Golden Tips”,
pentru a ne bucura împreună de frumuseţea fotbalului de performanţă cu fenomenul GOLDEN!

Te aşteptăm şi în grupul Telegram Free să facem cunoştinţă!

Stay Golden! We reward fidelity!