Finala Campionatului Mondial 2022 - Concurs Golden

Analiza Meciului - Argentina - Franţa

finala campionatului mondial 2022

Este finala Campionatului Mondial din Qatar şi întâlnim Argentina şi campioana en-titre Franţa. Vedem duelul dintre campionii lumii pentru a vedea care naţiune ridică trofeul pentru a treia oară.
Meciul are o greutate deosebită, ambele echipe având ţeluri emblematice. Pe de-o parte avem Franţa, care ar dori să urmeze Brazilia anului 1962 şi să ia două titluri supreme consecutive, iar de cealaltă parte, îl avem pe legendarul Lionel Messi care îşi poate completa cariera uimitoare, cu un trofeu MONDIAL.

Meciul acesta este un duel din poartă până în atac. Experienţa lui Hugo Lloris’, numărul 1 şi căpitan atât în Premier League pentru Tottenham, cât şi pentru naţională franceza întâlneşte stilul concentrat pe acţiune al lui Martinez. Prezenţa celui din urmă este una foarte vocală, comunicând în pemanenţă cu fundaşii, acesta având ca avantaj suplimentar înălţimea.

PSG face paradă în finala Campionatului Mondial 2022

În atac întâlnim starurile echipei Paris Saint Germain, colegii Messi şi Mbappe. Echipa de club promovând constant aceşti jucători care o reprezintă în cea mai importantă competiţie a fotbalului.

Statistică nu este una care să ne contureze foarte uşor un rezultat final. Golaverajul echipelor este foarte apropiat pe parcursul competiţiei, Franţa înscriind 13 goluri, cu unul mai multe decât Argentina. În cazul şuturilor pe poartă, Franţa domină cu un total de 91 de încercări, număr superior Sud Americanilor, care au numai 83. Avantajul competitiv oferit de Messi ajută Argentina să facă faţă creativităţii lui Greizmann sau a ameninţării aeriene a lui Giroud.

finala campionatului mondial 2022

Meciul zilei şi SCORUL FINAL

finala campionatului mondial 2022

Deşi puterea este divizată clar între cele două naţionale de finală, considerăm că dacă acesta este ultimul meci de Cupă Mondială a lui Messi, acesta va fi spectacolul suprem pentru argentinian şi pentru ARGENTINA.

¡Vamos Argentina!

Concurs GOLDEN Mondial

Ultimul concurs din cadrul celei mai mari competiţii din fotbal – Finala Campionatului Mondial 2022! Comentează cu SCORUL CORECT din meciul de semifinală –

Argentina – Franta

şi câştigă ACCESUL în comunitatea Golden Tips până la finalul anului. Succes tuturor! 

Pentru neclarităţi şi revendicarea premiului te aşteptăm în Telegram la @joingoldentips!

19 thoughts on “Finala Campionatului Mondial 2022”

Leave a Comment

Comunitatea Golden Tips este platforma unde pasionaţii de sport şi pariuri sportive urmăresc meciurile împreună, se ghidează după principii responsabile de bankroll management şi nu deţin nicio legătură sau afiliere cu casele de pariuri. Hai să vedem meciurile şi sporturile noastre preferate împreună. Stay Golden!

Vă aşteptăm alături de noi în cea mai mare comunitate de pariuri sportive, „Golden Tips”,
pentru a ne bucura împreună de frumuseţea fotbalului de performanţă cu fenomenul GOLDEN!

Te aşteptăm şi în grupul Telegram Free să facem cunoştinţă!

Stay Golden! We reward fidelity!