ce inseamna gg la pariuri

Explicatia semnificatiei fiecarui pariu

Goluri asiatice? 1×2 ? Abia ti-ai inceput aventura ca si parior si esti coplesit de toti termenii noi pe care-i intalnesti? Cu gandul la tine, am creat acest articol in care iti prezentam “Dictionarul Pariorului”. Inainte sa-ti depui banii intr-un cont de pariuri, ar fi bine sa stii si ofertele pe care iti poti plasa selectiile. Mai departe vom explica cele mai importante denumiri pe care trebuie sa le cunosti.
goluri asiatice
1×2 pariuri

Table of Contents

goluri asiatice
1×2 pariuri

Pariuri pe soliste

1 – Victorie Gazde

X – Egal

2 – Victorie Oaspeti

ce inseamna gg la pariuri
1×2 pariuri

1x2 pariuri

goluri asiatice
1×2 pariuri

Pariuri DNB (Draw No Bet = Fara Egal)

DNB 1 – Daca gazdele castiga partida, pariul este castigator. Daca se termina egal, miza este returnata si pariul este anulat (fara egal). Daca castiga oaspetii, pariul este pierdut.
DNB 2 – Daca gazdele castiga partida, pariul este pierzator. Daca se termina egal, miza este returnata si pariul este anulat (fara egal). Daca castiga oaspetii, pariul este castigator. ce inseamna gg la pariuri
1×2

Pauza sau final (PSF)

Chelsea PsF 1 – Chelsea castiga primara repriza sau meciul ce inseamna gg la pariuri 1×2

goluri asiatice handicap goluri asiatice

Pariu pe goluri

Peste 1.5 goluri (se inscriu cel putin 2 goluri) Sub 1.5 goluri (se inscrie maxim 1 gol)
Peste 2.5 goluri (se inscriu cel putin 3 goluri) Sub 2.5 goluri (se inscriu maxim 2 goluri)

GG/NG

Ce inseamna GG ?  – GolGol – Ambele echipe inscriu
Ce inseamna NG ? – Nu inscriu ambele echipe. Ori una, ori niciuna pentru ca pariul sa fie castigator

Interval Total goluri

2-4 – Se inscriu intre 2 si 4 goluri

goluri asiatice 1×2 pariuri

Peste/Sub 0.5 goluri pana in minutul 29’59’

Gol/Fara gol intr-un anumit interval de timp


goluri asiatice
1×2 pariuri

Pariuri combo

1&peste1.5 – Gazdele castiga partida si in meci se inscriu minim 2 goluri
X&sub 4.5 – Partida se termina la egalitate si se inscriu maxim 4 goluri
2&1-3 – Oaspetii castiga partida si se inscriu intre 1 si 3 goluri

goluri asiatice
1×2 pariuri

Handicap Asiatic

goluri asiatice

Real Madrid (-1.5) – Barcelona – Real Madrid trebuie sa bata la minim 2 goluri diferența adică minim 2-0 3-1 4-2)

Real Madrid – Barcelona (+1) – Acordam un gol imaginar Barcelonei, in cazul unei remize, pariul este castigator. In cazul in care Real Madrid castiga la 1 gol diferenta, miza este returnata.

 goluri asiatice

1×2 pariuri

Real Madrid (-1.5) – Barcelona – Real Madrid trebuie sa bata la minim 2 goluri diferența adică minim 2-0 3-1 4-2) Real Madrid – Barcelona (+1) – Acordam un gol imaginar Barcelonei, in cazul unei remize, pariul este castigator. In cazul in care Real Madrid castiga la 1 gol diferenta, miza este returnata.

Pariuri pe Marcatori

Benzema inscrie primul / Messi marcheaza un Hat-Trick goluri asiatice 1×2 pariuri

Pariuri pe cornere

Peste/Sub 6.5 cornere in prima repriza / meci goluri asiatice 1×2 pariuri

VALUE BET - CONCEPT

Gasirea unui value bet este o abilitate esentiala pe care trebuie sa o dezvolti daca vrei sa faci profit din pariuri sportive. Conceptul de Value Bet este simplu: Tu crezi ca probabilitatea ca o actiune sa se intample intr-un anumit eveniment este mai mare decat probabilitatea oferita de casele de pariuri si convertita din cote (Implied Probability) Cel mai simplu mod in care putem sa exemplificam acest lucru este sa vorbim despre o actiune a carei probabilitate deja o stim, si anume CoinToss-ul. Aruncad o moneda, singurele 2 rezultate posibile sunt Cap sau Pajura, deci automat probabilitatea ca oricare dintre aceste 2 evenimente sa apara este de 50% Stiind acest lucru, acum putem sa aflam cota reala, sau cota corecta pe care casa de pariuri ar trebui sa ne-o ofere pentru aceste 2 evenimente si anume 2.0 Ce s-ar intampla daca am putea sa pariem pe cointoss la cota 2.00 ? In primul rand, pe langa ca acest nu se va intampla deoarece casa de pariuri nu va face profit din Margine (despre care am discutat in episodul anterior), insa sa spunem ca 80% din pariuri vor fi puse pe Cap si doar 20% pe Pajura. In acest moment casa de pariuri nu-si permite sa riste sa plateasca 80% in cazul in care iese Cap si balanseaza cotele oferindu-ti 2.40 pentru Pajura. Deci daca facem calculul, 100 : 2.40 = 41.66% este sansa pe care casa de pariuri o da unuei eveniment la care tu stii sigur ca sansele sunt 50% . Acesta este un value bet, un pariu in care casa subestimeaza probabilitatea unui anumit rezultat. Pe scurt, daca cotele au un procentaj mai mare decat probabilitatea estimata de tine, inseamna ca pariul nu are valoare. Daca cotele au un procentaj mai mic decat probabilitatea estimata de tine, atunci pariul are valoare! Deci pe termen lung, dupa 100 de pariuri sa zicem, vei genera profit. Acum daca tu iti oferi doar 2 sanse la acest profit si pui 50% din banca pe acest pariu 2.4, chiar daca are valoare, asta nu inseamna ca va fi castigator imediat, ci pe termen lung! Asta trebuie sa realizati, chiar daca avem valoarea sub nasul nostru si reusim sa o recunoastem, fara un bankroll management corespunzator nu vom reusi sa generam profit si ne vom bate joc de aceasta valoare mult cautata. Atentie insa, trebuie sa iei in calcul ca te bazezi pe faptul ca estimarile tale asupra adevaratelor probabilitati sunt mai bune si mai corecte decat cele ale caselor de pariuri. Este usor sa te pacalesti si sa dai valoare imaginara anumitor evenimente. goluri asiatice 1×2 pariuri

DIFERENTA DINTRE NOROC SI TALENT/ANALIZA

Trebuie sa intelegem aici in cadrul dictionarului pariorului ce influenta au norocul si talentul in pariuri.
Desi multora nu le place sa recunoasca, mare parte din lucrurile care se intampla in pariuri tin si de noroc. Nu e chiar asa usor sa spui ca un anume lucru tine de noroc sau talent, majoritatea sporturilor sunt undeva pe la jumatatea distantei dintre acestea doua.
La capatul extrem al “norocului”, gasim pariuri precum Ruleta sau Loto, iar la celalt capat gasim jocuri la care ai nevoie de talent pur, precum sah. Majoritatea sporturilor sunt undeva pe la jumatatea distantei dintre noroc si talent.

Care ar fi factorii care ar putea sa influenteze norocul?
Sporturile cu mai multi coechipieri de exemplu, te bazezi pe mai multi oameni, fiecare trebuie sa fie la locul potrivit la momentul potrivit, sunt mai mult variabile in joc, deci e nevoie de mai mult noroc pentru a merge toate lucrurile in favoarea asteptarilor tale.
Vremea de asemenea este alt factor poate influenta norocul. “Ce noroc am avut ca jucatorii din deplasarea din bolivia nu s-au putut adapta altitudinii” sau echipa ta favorita conduce cu 1-0 si e asediata pe final de meci, insa incepe o ploaie torentiala care ingreuneaza atacurile si rezultatul final ramane neschimbat. Norocul se poate schimba rapid in pariuri sportive.

CUM FAC CASELE PROFIT?

Acum in dictionarul pariorului vreau sa vorbim putin despre cum fac casele de pariuri profit si despre cum trebuie ca convertiti cotele in probabilitati.

Cum apar cotele ? Casa de pariuri estimeaza probabilitatea ca o anume actiune sa se intample intr-un anume eveniment, dupa care ne ofera cote pe baza acestor probablitati.

Hai sa vedem un exemplu. Avem un meci de tenis, Halep vs Garcia, iar casele de pariuri estimeaza o probabilitatea de 80% pentru ca Halep sa castige, si de doar 20% pentru victoria lui Garcia. In urma acestor estimari, casele vor seta seta cotele
100% : 80% = 1.25 pt victorie Halep si 100% : 20% = 5.00 pt victorie Garcia

Dar ceea ce veti observa este ca daca incepem sa convertim toate cotele in procentaje, rezultatul final va depasi 100% . Sa nu va faceti problema, nu este o gresala de calcul, orice este peste 100% reprezinta Marja casei de pariuri. Cu cat marja este mai mica, cu atat extragem mai multa valoare din respectivul pariu.

Diferite case de pariuri vor avea diferite marje, si de obicei aceastea nu sunt afisate, trebuie sa le calculati singuri. Cu cat marja este mai mare, cu atat profitul vostru va fi mai mic si valoarea va scadea.

Pe langa marja adaugata, casele de pariuri vor balansa des cotele pentru a-si garanta profit indiferent de rezultatul final. Evident nu le iese de fiecare data, insa datorita faptului ca pot jongla cu marjele si cu schimbarile de cote, putem spune ca au gasit reteta profitabila pentru a tine deschise cate 3 case de pariuri la fiecare colt de strada.

Nu putem controla modul in care casele de pariuri fac profit, insa putem incerca sa ne maximizam castigurile proprii avand un risk management corect.

Goluri asiatice