Cum sa scoti ce este mai productiv dintr-un free bet?

Un Free bet este un bonus acordat de către casele de pariuri, pe care poți să-l folosești pe unul sau mai multe evenimente. În eventualitatea câștigului, vei păstra doar profitul, nu și miza pariului.

Cum folosim free bet ul?

Dacă pariezi online, mai mult că sigur ai auzit de termenul “free bet”, și cel mai probabil ai utilizat și tu un astfel de “pariu gratuit”.

De cele mai multe ori, pariorii plasează acest Freebet pe un bilet cu cota mare și cu șanse mici de reușită, având mentalitatea că eventuala pierdere nu va fi suportată din propria investiție, însa noi vrem să va îndemnăm să fructificați la maxim orice bonus primit.
O strategie sigură pe care o puteți aplica, este să plasați Freebet-ul pe un eveniment și să îi puneți contra la altă agenție.

Acest calculator va ajută să vizualizați rezultatele pozitive ale contrei și să convertiți Freebet-urile în bani adevărați, asigurându-va un câștig fără risc, fără stres, indiferent de rezultat. Să presupunem că ai primit un freebet de 100 RON

În cazul în care valoarea acestuia reprezintă câteva procente din banca ta, există trei feluri principale în care poți să foloseșți pariul gratuit:

1. “La Noroc” – Plasezi 100 RON pe cota 10+, ignorând șansele mici de reușită și riscurile biletului, doar pentru că ți-a fost creată falsă impresie că acest bonus nu merită atenția ta.
2.“Cointoss” – Plasezi 100 RON pe cota ~2 și speri să ai dreptate.

3.“La sigur” – Plasezi 100 RON pe aproape orice cota și foloseșți calculatorul de mai jos pentru a plasa un al 2-lea pariu din bani reali ca și contra acestui Freebet.

Exempul Golden Tips

Exemplu: Plasezi 100 RON free bet pe victoria oaspetilor 2@3.10 și introduci în acest calculator cota oferită de altă agenția la 1X. În cazul de față 1X@1.50

Calculatorul îți va spune cât trebuie să pariezi pe contra pentru a garanta profit indiferent de rezultat. În cazul de față, va fi nevoie să plasezi 140 RON pe 1X@1.50 pentru a-ți asigura un profit de 70 RON, indiferent de scorul final. Dacă rezultatul meciului va fi 2, Freebetul 100 x 3.1 va fi câștigător și vei păstra 310 – 100 (miza freebet) – 140 (miza contra) = 70 RON încasați. Aceeași situație dacă ar fi contra câștigată, 140 x 1.50 = 70 RON.

În prima căsuța scrieți valoarea free bet-ului disponibil, în a 2-a trebuie pusa cota la care îl plasați, iar în a 3-a căsuța scrieți cota contrei găsită la altă casă de pariuri.

În dreapta pe primul rând calculatorul va spune miza care trebuia plasată pe contra, pe al 2-lea rând aveți profitul generat indiferent de rezultat, iar pe al 3-lea va apărea procentajul de profit rezultat în raport cu valorea freebet-ului.

Care este valoarea free bet-ului?

Care este cota pe care mizezi free bet-ul?

Care este cota la care pui contra?

Valoare contra:

$ Profit:

% Profit:

Contacteză-ne

admin@goldentips.ro   

S.C. GOLDEN TIPS S.R.L.
CIF: 46540424
NR. REG. COM: J3/2001/2022