Biletul zilei 25.05.2020

Golden Tips va oferă Biletul zilei 25.05.2020. Rata de succes a ponturilor oferite de către comunitatea Golden Tips este de peste 75%.

Biletul zilei 25.05.2020 – analiză în condiții de incertitudine

Perioada pandemiei de Covid – 19 a afectat toate domeniile de activitate, chiar și fotbalul. Astăzi ne bucurăm de Bundesliga și de fotbalul mare.  Biletul zilei 25.05.2020 este alcătuit din 13 ponturi pentru pariurile sportive, ponturi formulate cu ajutorul analizelor decizionale în condiții de incertitudine, această situație fiind normală pentru perioada aceasta.

Noutăți din fotbal astăzi….

  • Timo Werner a marcat primele sale goluri de când Bundesliga s-a întors dintr-o pauză de două luni pe fondul pandemiei coronavirusului, în timp ce RB Leipzig a lovit Mainz.
  • George Kruis se va alătura echipei japoneze Panasonic Wild Knights, cu un contract de un an, la sfârșitul sezonului.
  • Un meci cu portile închise între Real Betis și Sevilla poate resporni La Liga pe 11 iunie 2020.
  • Un jucător al cărui nume nu a fost anunțat de la Bournemouth este unul dintre cele două cazuri noi de coronavirus descoperite în ultima etapă a testelor din Premier League – ducând totalul rezultatelor pozitive la opt.

Biletul Zilei 25.05.2020

Comunitatea GoldenTips este alcătuită din iubitorii de pariuri și ponturi sau, oamenii cărora le place această lume a sportului. Te așteptăm și pe tine în comunitatea noastră de pe platforma telegram unde zilnic primești GRATIS: biletul zilei(alcătuit din ponturi calculate atent pe baza analizei și a experienței fondatorilor), meciuri LIVE ad-hoc și mulți, mulți parteneri în vizionarea meciurilor!

Cu Golden Tips – ponturi pariuri nu vei mai vedea niciodată un meci singur!✌🏻🍀🍀🍀

Pentru detalii despre comunitatea Golden Tips – ponturi pariuri, click aici!

Pentru cele mai bune ponturi de pariere oferite gratuit nu ezitati să accesați grupul nostru de TELEGRAM -> https://t.me/goldentipsofficial

💥Nu uitați de follow pe insta și Facebook

✅ Pe Instagram https://www.instagram.com/goldentips_official/

✅Pe Facebook

bonus fara depunere

Comunitatea Golden Tips este platforma unde pasionaţii de sport şi pariuri sportive urmăresc meciurile împreună, se ghidează după principii responsabile de bankroll management şi nu deţin nicio legătură sau afiliere cu casele de pariuri. Hai să vedem meciurile şi sporturile noastre preferate împreună. Stay Golden!

Vă aşteptăm alături de noi în cea mai mare comunitate de pariuri sportive, „Golden Tips”,
pentru a ne bucura împreună de frumuseţea fotbalului de performanţă cu fenomenul GOLDEN!

Te aşteptăm şi în grupul Telegram Free să facem cunoştinţă!

Stay Golden! We reward fidelity!