Biletul zilei 24.05.2020

Golden Tips va oferă biletul zilei 24.05.2020. Rata de succes a ponturilor oferite de către comunitatea Golden Tips este de peste 75%.

Biletul zilei 24.05.2020 – analiză în condiții de incertitudine

Perioada pandemiei de Covid – 19 a afectat toate domeniile de activitate, chiar și fotbalul. Astăzi ne bucurăm de Bundesliga și de fotbalul mare.  Biletul zilei 24.05.2020 este alcătuit din 6 ponturi pentru pariurile sportive, ponturi formulate cu ajutorul analizelor decizionale în condiții de incertitudine, această situație fiind normală pentru perioada aceasta.

Știri din Bundesliga…

Liderii de la Bundesliga Bayern Munchen vor avea o conducere de patru puncte cu Borussia Dortmund, în urma unei victorii distractive la Eintracht Frankfurt. Dortmund a redus diferența în vârf până la un singur punct mai devreme sâmbătă. Bayern a organizat răspunsul perfect, cu excepția unei perioade de trei minute. Superba lovitură a lui Leon Goretzka și o finală apropiată a lui Thomas Muller le-au oferit o repriză de 2-0, la care Robert Lewandowski a adăugat cu o lovitură de cap mai puțin de un minut în a doua repriză. Frankfurt însă a reușit o luptă improbabilă, marcând de două ori în trei minute prin fundașul Martin Hinteregger . Cu toate acestea, orice speranță pentru un rezultat celebru a fost redusă atunci când Alphonso Davies a valorificat o greșeală defensivă. Lupta din Frankfurt s-a pierdut acum cinci meciuri din Bundesliga, din cauza recuperării acordării a cinci pentru Bayern pentru a doua oară în acest sezon. Biletul zilei 24.05.2020

Comunitatea GoldenTips este alcătuită din iubitorii de pariuri și ponturi sau, oamenii cărora le place această lume a sportului. Te așteptăm și pe tine în comunitatea noastră de pe platforma telegram unde zilnic primești GRATIS: biletul zilei(alcătuit din ponturi calculate atent pe baza analizei și a experienței fondatorilor), meciuri LIVE ad-hoc și mulți, mulți parteneri în vizionarea meciurilor!

Cu Golden Tips – ponturi pariuri nu vei mai vedea niciodată un meci singur!✌🏻🍀🍀🍀

Pentru detalii despre comunitatea Golden Tips – ponturi pariuri, click aici!

Pentru cele mai bune ponturi de pariere oferite gratuit nu ezitati să accesați grupul nostru de TELEGRAM -> https://t.me/goldentipsofficial

💥Nu uitați de follow pe insta și Facebook

✅ Pe Instagram https://www.instagram.com/goldentips_official/

✅Pe Facebook

winner

Comunitatea Golden Tips este platforma unde pasionaţii de sport şi pariuri sportive urmăresc meciurile împreună, se ghidează după principii responsabile de bankroll management şi nu deţin nicio legătură sau afiliere cu casele de pariuri. Hai să vedem meciurile şi sporturile noastre preferate împreună. Stay Golden!

Vă aşteptăm alături de noi în cea mai mare comunitate de pariuri sportive, „Golden Tips”,
pentru a ne bucura împreună de frumuseţea fotbalului de performanţă cu fenomenul GOLDEN!

Te aşteptăm şi în grupul Telegram Free să facem cunoştinţă!

Stay Golden! We reward fidelity!