Biletul săptămânii

Biletul săptămânii vă este pus la dispoziţie gratuit, de către founderul Comunităţii Golden Tips. Vrem să urmărim meciurile împreună, să ne susţinem reciproc şi să ne bucurăm de hobby-ul nostru în cel mai safe mod posibil.

Cea mai importantă caracteristică a acestui tip de selecţie este reprezentată de numărul limitat de meciuri pe zi. Ştim deja, conform mentalităţii sănătoase promulgate în cadrul comunităţii, că surprizele pot apărea oricând şi de la orice echipă. Alegerea unui număr redus de meciuri pe zi, scade gradul de risc. Un alt avantaj este dat de o cotă mai crescută, în condiţiile amintite anterior. 

Aşa că… bine aţi venit în Comunitatea Golden Tips! Hai să urmărim meciurile din biletul săptămânii împreună!

Biletul săptămânii - 12.06.2023

Biletul saptamanii

Te aşteptăm să susţii meciurile alături de Comunitatea Golden Tips, zilnic atât în membership-urile private cât şi în grupul FREE Telegram!

Câte meciuri din macheta Golden vrei să vezi?

Comunitatea Golden Tips este platforma unde pasionaţii de sport şi pariuri sportive urmăresc meciurile împreună, se ghidează după principii responsabile de bankroll management şi nu deţin nicio legătură sau afiliere cu casele de pariuri. Hai să vedem meciurile şi sporturile noastre preferate împreună. Stay Golden!

15 thoughts on “Biletul săptămânii by GoldenTips”

Lasă un răspuns

Facebook
Twitter
LinkedIn